![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
ben bu cd yi resmi bir web siteden aldım (adını söylemeye gerek yok)
bir web siteye üye firmalar bunlar, dolayısıyla kendi kayıt olup her türlü hak hukuk vs. kabul etmiş sayılıyorlar. ben şunu demiyorum venom, "bende 5 milyon türk email adresi var" hayır. bu direk olarak kobi sektöründeki firmalardır global ticarete açılmış veya açılmak isteyen bu tür kampanyalardan servislerden bilgi sahibi olmak isteyen firmalardır. ben iyiniyetli kobiler ve kobilere hizmet veren firmalara pazarlamalarını kolaylaştırmak için bir yol gösteriyorum. yukarıda da anlattım. |
|
||||
|
Satılıp satılmaması biraz tartışmalı, çünkü ticaret odalarından bu bilgiyi ücreti karşılığında alabiliyorsunuz.
http://www.kobi.net/rehber07.htm gibi istanbul da birkaç kişinin oluşturduğu bu tarz cd ler var (geçen sene birisi adrese teslim 10 ytl. ye almıştı), tahtakale de 1-2 ytl ye satılıyor. Bilgilerin çoğu güncel değil, özellikle adres ve iletişim kurulacak kişi bilgileri.
satılık domainler anamuhalefet.com fenerli.net gazetetv.com hafif.net igne.net istanbulfuar.com kadinyeri.com musavirlik.net nefis.org oglak.net sanayici.org sazevi.net soslar.net turkblog.net webtrafik.net yorumlar.net Konu tiva tarafından (2007-01-30 Saat 19:23 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
ticaret odaları ne kadara veriyormuxs peki?
|
Alıntı:
özrün kabahatinden beter oluyor galiba ![]() bu arada... iyide ticaret odalarıda bir çok konuda onları koruyor ve onlar adına bir çok kararı alarak yasaları takip ediyorlar...yani hizmette veriyorlar bir nevi...bu cd yi satanlar ne hizmeti veriyor karşı tarafa? |
|
||||
|
kanunlar
internet türkiye üçleminde daha önce de baska baslıkta senle yazıştık o yüzden düşüncelerini haklı bulmakla birlikte önümüzdeki yıllarda daha aktif şekilde uygulanacağını söylemek isterim.millet neler yapıyo sen taktın kafaya email cdsini bu para beni zengin baskasını fakir etmez tic. odalarını vs tartışmak istemiyorum neler döndüğünü daha cok araştırmalısın |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|