![]() |
|
|||||||
| Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar;
**** Adet Flash Oyun + Bu Oyunlara Ait Thumbs. Resimleri ** YTL den Satıyorum. ![]() Kısaca: Oyun Sayısı:**** Resim Sayısı:**** Toplam Oyun Boyutu:*GB(Tar.Gz Formatında Sıkıştırıldı) Toplam Resim Boyutu:**MB(Tar.Gz Formatında Sıkıştırıldı) Oyunların Türü: SWF Resimlerin Türü: PNG Ödeme Şekli: Garanti Bankası Havale Oyak Bankası Havale Yapı Kredi Bank Havale PTT Posta Çeki Hesabı Teslimat Şekli: Oyunlar + Resimler 2 Farklı Tar.Gz Formatında Sunucu Üzerinde Duruyor.SSH Yetkisi Olanlar wget İle, Olmayanlar İle Kendilerine Ücretsiz Vereceğim Bir Script İle Dosyaları Kendi Hostlarına/Sunucularına İndirebilirler.Yada Kendilerine Vereceğim Link İle Bilgisayarlarına İndirebilirler. *Ödeme Yapıldığı An Dosya Teslim Edilir.(Genelde Sabah 09:00 - 23:00 Arası Onlineyim) *Bu Fiyata Script,Sql,Tablo,Site vs. Dahil Değildir.(Script Talep Edenlere Yardımcı Olmaya Çalışırım) *Satın Almak İsteyen Arkadaşlar Dilerlerse Buraya Yazabilir,PM Atabilir yada MSN den Bana Ulaşabilirler. Atladığım Bir Husus Var İse Eklerim
|
|
|||
|
http://forum.iyinet.com/script-tasar...ght=flash+oyun
Buradakilerle ilgisi yoksa ve isimleri yazılmışsa ben alabilirim 2 hafta sonra.İş bankası ile yaparım ödemeyi |
|
|||
|
venom;
Bunlar Elemeği İle Sunucu Üzerinde Toplandı.Hazırcılık Yapacaksan Hadi Başka Kapıya Arkadaşım Adam 20 YTL Verdikten Sonra Enayimi ki Herkeze Bedava Dağıtsın.Yok Dağıtırım Diyor İse Fiyatı 2 ye Katlayım Öyle Satışa Sunayım.Karşında Cahil Biri Yok.Alacak İsen Yorum yaz Almayacak İsen Benim Konumu Kirletme.Not: iyinet Forumlarına R10 da OLduğu Gibi Saçma Sapan Mesaj Yazanlara Uyarı Verilmiyor mu? Hostmaster; Ordaki Oyunlar Nedir Nasıldır Hiçbir Bilgim Yok.Demo Amaçlı 10 Tane Oyun + 10 Tane Resim Veririm MSN den ![]() Bu Arada Yukarıda Hala DB Satmıyorum Yazdığım Halde MSN e Gelipte DB Satıyormusun Diye Anlamsızca Sor Soranlar Var. DB Satmıyorum... Lütfen Sadece Alıcı veya Alabilecek Arkadaşlar Terbiye Sınırlarını Aşmadığı Sürece Mesajlarını Yazsınlar. |
|
||||
|
| Stil | |
|
|