![]() |
|
|||||||
| Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Demo adresi: www.sivashost.com/test/test.asp
İstenen minimum fiyat: ücretsiz Kategori, yazılımın içeriği nedir: Verileri Şifreleme Lisans bilgileri: SivasHost Lisans sonlanma zamanı: yok Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı vb..: yok Satıcının eklemek istediği notlar: SH2 yi md5 yerine kullanmak için yaptım.Fakat daha sonra başkalarınında faydalanmasını düşündüm.Çünkü okuduğum forumların çoğunda hep MD5 Algoritması isteniyor yada MD5 ile ilgili bilgi isteniyor.SH2 kullanımı çok basit aynı zamanda çok etkili bir script(mi demeliim Algoritma mı? )Herneyse detaylı bilgi indirdiğinizde beni oku dosyasında var....İndirme Adresi: www.tagarsiv.com |
|
||||
|
1 karakteri 2833 karakterle temsil eden bir encryption. şaka gibi
|
Sanırım demek istediğimi size anlatamadım.Ben bu dosyayı yayınlamasam şifreler zaten çözülemezdi yayımlamamın amacı MD5 Algoritmasından anlamayan amatör aspciler için.Ayrıca orada "Algoritma mı demeleyim"ide zaten öylesine yazdım beni oku dosyasında da fonksiyon diye geçiyor.Merak etme ben algoritma dersi alıyorum.
|
|
|||
|
Hocam zaten bunu neden yayımladığımı yukarıdaki mesajımda yazdım.Ayrıca kendime göre biraz daha iyi birşey hazırlamayı düşünüyorum.Çünkü bunun çıkardığı sonuçlar çok uzun.
|
|
||||
|
cortes yanlış anlama beni.Bizde seni ilerde daha iyi sonuçlar alman için eleştiriyoruz.Ben sistemi asla kötülemedim ama gördüğüm eksiklikleri belirtiyorum.
1. sadece replace mantığı ile bir şifreleme sistemi yapmak çok basit olur çünkü sifre = replace(sifre,"A","x892") gibi yapsan bunu ilerde sifre = replace(sifre,"x892","A") baştan aşağı çözebilirsin sorun olmaz yani 2. bence sabit uzunluklar olmalı md5 teki gibi.Yani 1 karakterlik veriyide şifrelesen 10 da şifrelesen şifrelenmiş hali hep aynı sayıda karakter olsa iyi olur diye düşünüyorum
|
|
|||
|
Alıntı:
sifre = replace(sifre,"x892","A") olayını test etmedim zaten bencede tersine çevirebilir ama biraz daha düşününce çevirmeyebilir gibide geliyor Neyse onu tersine çevirip bir deneyeyim.Ama bu sadece bir başlangıçtı.Amacım sadece kendim içindi fakat başkalarıda yararlansın istedim.Eğer bunu geliştirim Algoritma ile yaparsam onuda dağıtacağım.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|