![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
forumda 1 çok kişinin oyun scripti aradigini okuyorum.bu nedenle bende kendim yazdirdigim oyun scritini satisa cikariyorum ..almak isteyenler buraya yazsinlar ozel mesaj gondericem hem siteyi hem admin paneli gosterebilirim.gayet kullanışlı bir scripttir.bu kadar ucuza böyle bir scripti satmak zorunda kaldıgım icin satıyorum.sebep bana kalsın..
satış fiyatı 100 ytl dir.. isteyen varsa pm gondericem edit :demo : www.netteoyun.net Konu ahmet0011 tarafından (2006-05-02 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Yetersiz bir script + tasarım gibi görünüyor insallah alıcı çıkar
Sevgiler
|
güzel bir script olmuş ama daha bitmemiş gibi bazı yerlerde hatalar var
scriptin bu hali için 100 ytl fazla bence yinede başarılar dilerim inş alan olur
|
Alıntı:
ama 75 e kadar indirdigim bu scriptin fiyatı 4-5 saat düzenlemeyle 200 ytl eder.sonra satarım bende ayrıca senin bestoyun eksik bile degil hic baslamamıssın siteye
|
|
||||
|
ne güsel
çal çal sat. Bu scripti arkadaşım Öner Çelen yapmışdı, www.oyuncenter.net için. şimdi netteoyun.net e kurmuşsunuz ve millete satıyorsunuz. Script yapımsının msn'i isteyen varsa yollarım, bu arada ahmet0011 bilmiyorsan sanada söyleyim ama illaki biliyorsundur bu scripti satman etik kurallara uymaz. Alacak arkadaşları uyarıyım dedim. Not: ahmet0011 Script i resmen warez e düşürdünüz ! helal olsun !!.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|