![]() |
|
|||||||
| Script Satışı Siparişi Script Tasarım Yazılım Program Oyun Satışı Siparişi |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
kodlarında sorun olmayan tıkır tıkır çalışabilecek durumda
mesaj gönderme, mümkünse dil ayarlarını değiştirebilme, resim, ses dosyası ekleme (video dosyası eklenebilen tercih edilecektir), affilate sistemi dahil olabilir ücretli üyelik sistemi gerekmiyor.. istediklerim özellikler bunlar ancak iyi bir arkadaş scriptiniz varsa yada yapabilecekseniz yukarıdaki bazı özellikler olmayabilirde en azından mesaj, resim gönderme, çok iyi bir arama sayfası vs. standart özelliklerde yeterli. eğer fiyat uygun olursa daha kapsamlı bir scripte satın alabilirim. Konuyla ilgili teklif vermek isteyen arkadaşlar özel mesaj atabililer yada forumdaki bu bölüme yazabilirler yada hakanxml@gmail.com e-posta gönderebilirsiniz. mevcut benzer bir siteniz varsa yada demo sayfanız varsa lütfen link adresini gönderiniz. internette bu tip sistemler 100-700 dolar arasında değişiyor ama pek çoğunun di layarlarıyla uğraşmak kodların içinden tek tek sayfa sayfa türkçeye çevirmekle uğraşmak istemiyorum bu sebeble türkçe arıyorum. Konu magg tarafından (2005-07-04 Saat 15:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
|
|
||||
|
Alıntı:
|
bana sanki kendi yazmış gibi geldi :P ( sanki başka bir sitede gordum ama nerde )
antivirüs indir Konu indirbir.com tarafından (2006-10-17 Saat 07:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
:P gelsede sorsak dimi abi
|
Arkadaslar konu 4 Temmuz 2005'ten kalma...
| Stil | |
|
|