![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Script Genel Özellikleri:
Demo: www.bocekoyun.com Fiyat: 35 YTL 8 Kişiye Satılacaktır Havale/Eft/Paypaldır(34$) Kodlama: Mysql-Phpdir. Sefli(Seo Dostu Linkler) : http://bocekoyun.com/kategori/1/macera.html Haftanın Oyunu Uygulaması Bir adet bot bulunmaktadır.(Site için özel mesaj isteyiniz) Tasarım ps ile yapılmıştır , alıcı isterse divlere çevilirir Oyun açılırken reklam kodu koyma ve loading butonu Titleı sitadı ve oyun adına göre ayarlama LOGO TASARIMI TARAFIMDAN ÜCRETSİZ OLARAK YAPILACAKTIR Admin Paneli Özellikleri: -Oyun Ekleme - Düzenleme - Silme -Kategori Ekleme - Düzenleme - Silme -Reklam Alanları İçin Full Kontrol Paneli -Sitenin Ftpsine Girmenize Gerek Kalmadan Veritabanı Adı Ve Şifresini Değiştirme İmkanı -Site Adı,Keywords,Descriptions Ve Title Değiştirme İmkanı -Gelen Yorumları Onaylama - Silme - Düzenleyip Ekleme -Oyundan önceki reklam kodunu değiştirebilme. -Haftanın oyununu seçebilme Ziyaretçiye Yönelik Özellikler: -Etiket bulutu -Arananları listeleme -Arama uygulaması -Kategori sistemi ile düzenli oyun oynama -Beğendiği oyunu link ile arkadaşıyla paylaşabilme -Toplam oyun sayısı ve toplam oynanma gibi istatistikleri görebilme -Rastgele oyun seçebilme -Haftanın oyunu özelliği ile her hafta oyun seçip anasayfada yayınlama UMARIM BU KONUDA DA GEREKSİZ YORUMLAR YAPMAYINIZ.SONUÇTA 1 AYDIR BU SCRİPTİ YAPMAK İÇİN EMEK SARFEDİYORUM.BAŞKALARININ GELİP LAF SÖYELMESİ HOŞUMA GİTMİYOR.ELEŞTİRİLERİNİZİ YAPICI OLARAK YAPINIZ |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|