![]() |
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Demo adresi:http://oyun.sohbet15.com
İstenen minimum fiyat: Video scriptiyle Takas Kategori, yazılımın içeriği nedir: php admin panelli Bu satışta herhangi hukuki bir problem varmı, telif hakkı :yoktur takas nedeni (opsiyonel): Video scripti lazım Satış sonlanma tarihi (opsiyonel):aranılan script Bulunanakadar Satıcının eklemek istediği notlar:Icnındekı 146 oyunla bırlıkte teslim edilecektır iyi calısmalar |
|
||||
|
ciciyeliz.. Scripti satış hakkının olduğunu nereden çıkarıyorsun? Script tarafımdan sana satılmıştır ve 2. 3. kişilere satış hakkı kesinlikle sana verilmemiştir. Takas yapabilirsin ama kullandıgın domain üzerinden sadece 1 kişi kullanabilir aksi halde kullanan kişinin sitesi zend sayesinde tarafımdan deaktif edilir. Scripti 2. 3. kişiler kullanamaz.
Ayrıca script fiyatı 50 ytldir 386 oyunla beraber tarafımdan satılmaktadır. Bunu burada çoğu kişide bilir. Satış başlığı imza vardır. Lütfen biraz dürüst davranalım. Sevgiler.
|
ben mi sizi yanlış anlıyorum yoksa siz mi haklısınız?
Yukarıda satıcak olursam 75 YTL demişsiniz ki eğer alıcı cıksa vericeksiniz yani ama benim açımdan problem yok alan arkadaş ya dolandırılmış olur yada zarar eder çünkü scripti kullanamaz, kullandırmam. Ben sadece yazdığınız yazının etik olmadığını söylüyorum sizle problemim yok sonuçta müşterimsiniz.
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Sıfırdan yazdırmak ısteyen varsa batuhan.bulak@gmail.com az bir ücrete yasarm.
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|