![]() |
|
|
|||||||
| Script Satış-Sipariş script satış , teklif alma , sipariş vb. |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Elinde güzel bir proje olan, ancak bunu kodlama ve/veya kodlatma imkanına sahip olmayan, editöryal bilgisi kuvvetli arkadaşlara bir teklifim var..
Teklif basit; Şayet anlaşırsak projenizi ben hazırlıyorum. Sonrasında bir alan adı belirleniyor ve site yayına başlıyor. Ben işim/işlerim dolayısıyla site ile ilgilenemeyeceğimden tüm içerikten siz sorumlu oluyorsunuz. Her türlü masrafları birlikte karşılamak kaydıyla ortak oluyoruz. Sonrasında gelirlerde ona göre paylaşılıyor. İsteyen arkadaşlarla karşılıklı sözleşmede imzalanabilir. İlgilenen arkadaşlara duyurulur. NOT: Benim yaklaşık 8-10 projem bu şekilde mevcut, ancak ilgilenebileceğimden emin olamadığımdan projeler askıda. İletişim bilgileri için Özel Mesaj yolayabilirsiniz..
|||
|
projelerınızı bende pm alabılırmıyım kodlama, tasarım var, yonetım yok
|
|
||||
|
Alıntı:
Bir diğer mesele de herkez benim projelerim ile ilgilenmiş, kimse benim şu şekilde projem var dememiş. Evet kendi projelerimide sizinle paylaşmak isterim fakat kimsenin bir projesi olmaması garip.. projelerim ile ilgilenenlerin bilhassa projeleri olanların zahmet edip Özel Mesaj yollamalarını bekliyorum..
Türkçe Link Kısaltma Servisi - MinikLink [Destek Verin] Konu x-treme tarafından (2006-11-17 Saat 15:53 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|