![]() |
|
|
|||
|
Rapidshare, megaupload, hemenpaylas gibi file share scripti satliktir. Taban ASP + MsSQL 'dir.
Ozellikler; - Config dosyasindan ozellikleri istediginiz zaman degisebilirsiniz. - Yuklenen dosya http://www.site.com/XXX/XXX/dosya_ismi.uzanti.html sekline getirilir. - Yuklenen dosya ayrintisi belirlenebilir. - Yuklenen dosyalar icin ekstra bir silme linki uretilir. - Yuklenen dosyalara istediginiz zaman expire tarihi belirleyebilirsiniz. ( ornek 20 gun sonra silinsin gb. ) - Yuklenen dosyalari yukleyen kisi sildiginde ekstra size islem cikartmaz tamamen silinir. - Yuklenen dosyanin kac kez download edildigi goruntulenir. - Yuklenen dosyanin en son ne zaman download edildigi goruntulenir. - Yuklenen dosyayi yukleyene ait IP kaydedilir. - Ayni dosyayi ayni kullanici ismini degisse dahi yukleyemez. Yani dosya ayni isimleri farkli bu dosya upload edilemez. ( isterse uzantisini degistirsin yine de yukleyemez. ) - Yasak dosya bildirimi yapilabilinir. - Download linkinde ki hotlink korumasi sayesinde sadece sizin siteniz uzerinden gelenler dosyayi download edebilir. Aksi durumda site.com/XXX/XXX/dosya.htm adresini ziyaret etmesi soylenir. - Birden fazla server icin uyumludur. ( server1.site.com, server2.site.com, server3.site.com gibi ) - Admin panelinden istediginiz zaman butun dosyalari goruntuleyebilir, istediginiz zaman bu dosyalari silebilirsiniz. - Arka planda ki bazi kodlar sayesinde kullanici yuklenen zararli dosyalari calistirma girisiminde bulunamaz. Script ucreti 500 $ ilgilenenler PM atabilir. Not : Bu scripti baska bir hosting firmasinin hostinginde kullanmaniz pek mantikli olmayacagi gibi scripti kullanmaniz icin serverinizin olmasi gerekmektedir. + Administrator yetkisi gerekmektedir scripti kurabilmek icin. Script sadece benim dosyalari verirken belirtecegim domainde calisir. Scriptin calismasi icin kendi yazdigim componenti de yuklemek gerekiyor. Edit : Aktif durumda calisan site icin adres : http://www.swishare.com Saygilar ...
........................ Konu KerneL32 tarafından (2006-06-30 Saat 04:09 ) değiştirilmiştir.. |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
|||
|
demo rica edebilirmiyim
|
Hosta atip adresi yazayim ...
Ayrica belirtmeyi unutmusum bir kullanici ayni dosyayi iki kez upload edemiyor. Ornek : Dosya ismi x.jpg olsun bu dosyayi upload etti. ayni dosyanin ismini degistirse de ( y.jpg yapti diyelim ) bu dosyayi upload edemiyor. Baska bir dosya upload etmesi isteniyor. MD5 hash ile boyle bir uygulama yapildi scripte. Mantikli dusunuldugunde guzel bir ozellik olduguna inaniyorum ... Not : baskasi y.jpg i yuklediyse siz yukleyemezsiniz anlami tasimiyor bu ayni ip den ayni dosyayi ikinci kez ekleyemiyorsunuz sadece ... Saygilar ...
|
hosttaki olan bir dosyayı ıkıncı kez yukletmek yerıne dırect lınkını verse hostta alan bakımından tasarruf saglanabılir.
|
Bu bir avantaj degil dez avantajdir. Cunku; sen asp.rar isminde bir ebook upload ettin. Baskasi da asp.rar 'i upload etmek istedigin de farkli bir ebook upload etmek istemesine ragmen sen bunu kisitlamis olursun. Ki bu da avantaj degil dezavantaj olmus olur
|
Alıntı:
|
demo geldimi?
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|