![]() |
|
||||
|
exec ile webshoot alabilirsin php kullanıp ama safemod sorunu çıkabilir. debian için programcılar var diye hatırlıyorum. ama tabi ki python çok daha evvel php'den iyi bir nesne yapısına sahipti. o yüzden örnek çeşitliliğinden çok örneklerin ileri noktalara varması şaşırtıcı değil.
OOP tam desteği PHP içinde var ama masaüstü birşeyler geliştirmek vakit alacak gibi. PHP-GTK çok bayağıydı 1 sene evvel bakmıştım hiç sevmemiştim. Şimdi neler oldu php5 ne getirdi bilemiyorum. Bu arada PERL hiç yabana atılacak bir dil değil. Çok sağlam ve minimal bir altyapısı var ama kodlaması zor. Bir aralar hotmail CGI altyapısını değiştirip ASP yapmıştı sanırım. İki gün dayanamadılar yeniden CGI'a dönmüşlerdi. ![]()
Jenerik domainleriniz alınır. Ünlü, marka, dizi isimleri hariç, sadece .com olanları fiyatları ile PM lütfen... Konu webyazilim tarafından (2007-04-03 Saat 22:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme ihtiyacı |
|
||||
|
Alıntı:
siteyi buldum http://bluga.net/webthumb/
satılık dizikolik.com hepmp3.com gelinliksitesi.com fazlabilgi.com tekneler.net esyalar.net turkblog.net istiklal.net seyret.net fenerli.net isyeri.net ziyafet.net ikincieloto.net yorumlar.net webtrafik.net Konu tiva tarafından (2007-04-03 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Alıntı:
Değişik browserlarda site nasıl gözüküyor. Tabi aşağıda başlat sağ tarafta windows tarih saat de gözüküyor. Yaptığım tek şey örneğin: PHP- Kodu:
|
|
||||
|
böyle yapanlar çok, ama bu amatörce, screenshot u hazırlayan kişi demekki tam yazamamış, 2000 yılında yazmıştım, sadece web sayfasının görüntüsünü alan, (hatta sayfanın tamamını alıyor) şimdi arasam bilmiyorum bulabilirmiyim yada müsait bir zamanda tekrar yazarım.
satılık dizikolik.com hepmp3.com gelinliksitesi.com fazlabilgi.com tekneler.net esyalar.net turkblog.net istiklal.net seyret.net fenerli.net isyeri.net ziyafet.net ikincieloto.net yorumlar.net webtrafik.net |
|
||||
|
Alıntı:
Caesar neden kiyaslayamiyoruz PHP ile? Populerlik acisindanmi islev acisindan mi? Islev ise biraz detay verirmisin? |
|
||||
|
ruby konusunda türkçe bilgi arayanlar için http://www.belgeler.org/uygulamalar/ruby/
Bu konuda PHP açısından hidayetin fikrini de almak lazım diye düşünüyorum, php ne kadar OOP bir dildir ? PHP yi bu kadar gündeme taşıyan, bir anlamda windows ve ASP nin ücretli bir sistem olmasına tepkimidir ?
satılık dizikolik.com hepmp3.com gelinliksitesi.com fazlabilgi.com tekneler.net esyalar.net turkblog.net istiklal.net seyret.net fenerli.net isyeri.net ziyafet.net ikincieloto.net yorumlar.net webtrafik.net Konu tiva tarafından (2007-04-04 Saat 00:51 ) değiştirilmiştir.. |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|