![]() |
|
|||||||
| Reseller Reseller Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba Yine güzel ucuz kampanyalar ile hizmetinizdeyiz. 1 Domain COM.NET.ORG Bedava veriyoruz YILLIK Alimlarda Bilginize..
LİNUX - Bayi Hosting Paketlerimiz. Anında Kurulum 5 GB Web Alanı 60 GB Aylık Bandwith Sınırsız Site Barındırabilme Sınırsız Subdomain Sınırsız MSSQL Hesabı Sınırsız E-Mail (Pop3 Destekli) (PLESK8.3 Kontrol Paneli) %99 Uptime Garantisi Haftalik Yedekleme Kampanya Fiyatı 80 YTL( Yıllık ) 1 Domain Tescil Bedava (10 YTL Aylik) 10 GB Web Alanı 100 GB Aylık Bandwith Sınırsız Site Barındırabilme Sınırsız Subdomain Sınırsız MSSQL Hesabı Sınırsız E-Mail (Pop3 Destekli) (PLESK8.3 Kontrol Paneli) %99 Uptime Garantisi Haftalık Yedekleme Kampanya Fiyatı 125 YTL( Yıllık ) 1 Domain Tescil Bedava (17 YTL Aylik) 20 GB Web Alanı 300 GB Aylık Bandwith Sınırsız Site Barındırabilme Sınırsız Subdomain Sınırsız MSSQL Hesabı Sınırsız E-Mail (Pop3 Destekli) (PLESK8.3 Kontrol Paneli) %99 Uptime Garantisi Haftalık Yedekleme Kampanya Fiyatı 150YTL( Yıllık ) 1 Domain Tescili Bedava (22 YTL Aylik) Web: www.HDDServers.com Satiş/Destek/ destek@hddservers.com Öneri&Şikayet info@hddservers.com Sunucularimiz Almanya/Netdirekt Barinmaktadir. 100Mbit Hat hizi Sayiptir. Not: Sunucu da +18 Site barindirmak yasaktir Vbulletin Serbesttir. (Haftalik olarak yedek alimi vardir. otomatik) Saygilarimla DOĞAN Maner |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|