![]() |
|
|
|||||||
| Reseller Reseller Hosting Satış Kampanya Destek |

![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
RADYO HOSTING BAYiLiĞi BUYRUN
- 150 Dinleyiciye Kadar Radyo Açabilme - 3 Adet Radyo Açabilme - ShoutCast Admin Pro - Sınırsız BandWidth - WHM'den Şifre değişim - Radyo Yönlendirme - Radyo İntro-Backup - Radyo Admin Panel - WHM /cPanel - Almanya Lokasyon Sunucu • AYLIK SADECE 30 YTL - 250 Dinleyiciye Kadar Radyo Açabilme - 5 Adet Radyo Açabilme - ShoutCast Admin Pro - Sınırsız BandWidth - WHM'den Şifre değişim - Radyo Yönlendirme - Radyo İntro-Backup - Radyo Admin Panel - WHM /cPanel - Almanya Lokasyon Sunucu • AYLIK SADECE 50 YTL - 450 Dinleyiciye Kadar Radyo Açabilme - 8 Adet Radyo Açabilme - ShoutCast Admin Pro - Sınırsız BandWidth - WHM'den Şifre değişim - Radyo Yönlendirme - Radyo İntro-Backup - Radyo Admin Panel - WHM /cPanel - Almanya Lokasyon Sunucu • AYLIK SADECE 70 YTL SUNUCU ÖZELLİKLERİ İNTEL CORE2DUO 2.66 Ghz İŞLEMCİ 4 GB RAM 250 GB HDD Radyolar İçin Özel Panel Linux /Centos / WHMCpanel İletişim İçin Msn: destek@radyohosting.in Web : WwW.RadyoHostinG.iN Not: Birinci paket için 150 Dinleyiciye Kadar Radyo Açabilme dememizden kastımız şudur 100+50 yada 50+50+50 yada 75+75 isteğinize göre radyonuzu açabilirsiniz. Msn den yada sitemizdeki iletişim formundan bize yazarak bilgi alabilirsiniz |
| Ucuz ürün ihaleleri |
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|