![]() |
|
|||||||
| Reseller Reseller Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
http://www.servage.net/?coupon=cust26911
myweeding in imzasında gördüm kullanan varmı tavsiye edermisiniz reseller almayı düğünüyorum resellerzoomda var resellerim cpu zorladığı için kapadılar burasıda böle yaparmı sağlam biryer arıyorum?? |
|
||||
|
hit limiti var. Günlük 300.000. 5 gün sonra suspend olur. Günlük 300.000 derken sayafdaki her image bir hit sayılır. Günlük tekil hiti 4000 olan html bir site servage limitlerine takıldı ve taşımak zorunda kaldım.
Birde harcanan trafik 3 kat fazla sayılıyor. Aynı site daha fazla hitle 3te 1 trafik harcıyor. File hosting için ideal. Hit çok yüksekse bunada yetmez.
|
neredeyse 4 senedir kullanıyorum kesinlikle tavsiye etmiyorum
beş para etmez, siten büyüdü mü taşımak zorunda kalacaksın, panel berbat olduğu için ve ssh dan yedekte vermeyi beceremedikleri için mysql veri tabanlarında karakter problemi yaşarsın taşırken. aynı fiyata çok daha kaliteli yerlerden 3 ay prepay ödemeden aylık hizmet satın alabilirsin
|
bence cpu zorlayan sitelerin varsa vps al www.modvps.com yine resellerzoom un vps servisi.
|
arkadaşlar tavsiye etmeyenlerede ben şaşırıyorum ,
1-)limitsiz domain ekleme 2-)limitsiz mysql ve daha bir sürü artısı var... ve ayda sadece €6 küsur euro , ve çok hızlı , şahsen toplamda 13k tekilli 14 sitem var , gül gibi geçinip gidiyorum ,.. |
|
||||
|
arkadaşlar servage bende de vardı,şimdi başka bir shared dayım,dicem başka geçtiğim shared daha ucuz ama daha kötü,neden geçtin derseniz yakında dedicated kiralicam,ama servage arkadaşın dediği gibi file hosting için ideal,eğer elinizdeki script mysql kullanmayan bir file hosting scriptiyse fazla bir sorun yok,bi ara benim index.php dosyamı değiştidiler
![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|