![]() |
|
|||||||
| Reseller Reseller Hosting Satış Kampanya Destek |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba,
Rempa Bilişim, Sunucular.net ile birlikte faaliyet gösterecek olan gelişmiş reseller hosting, semi hosting ve dedicated hosting sağlayıcısını sizlere tanıtmaktan memnuniyet duyar. Gerçek 7 gün 24 saat teknik destek Telefon aracılığıyla iletişim Haber ve duyuruları sms ile bildiren sistem Online destek masası Bilet destek sistemi Dünya'nın en iyi veri merkezi olan Equinix alt yapısı; http://www.equinix.com/ Sınırsız Özellikler Çoklu kontrol panel seçimi; İster Cpanel/WHM ister DirectAdmin Yüksek kaynaklar, düşük fiyatlar Banka havalesi, EFT, kredi kartı, western union ödeme seçenekleri En geç 30 dakika içerisinde hesap kurulumu Örnek paket tanıtımları; Reseller Hosting Bronz 1GB (1000MB) Alan 30GB Trafik 10 Hesap (Domain) Özel DNS'ler Sınırsız E-mail Sınırsız Sub-domain Sınırsız Database Cpanel/WHM veya DirectAdmin kontrol paneli 5$ / Ay | 10$ / 3 Ay Semi Hosting Bronz 10GB (10000MB) Alan 150GB Aylık Trafik Sınırsız Hesap (Domain) Özel DNS'ler Sınırsız E-mail Sınırsız Sub-domain Sınırsız Database Cpanel/WHM Kontrol Paneli veya DirectAdmin Kontrol Paneli 20$ / Ay | 40$ / 3 Ay Dedicated Hosting Bronz Intel Dual XEON 2.66Ghz HT 512MB Ram 40GB IDE Sabit Disk 1Mbit Sınırsız Hat 100bit Port Cpanel/WHM Kontrol Paneli veya DirectAdmin Kontrol Paneli 3 IP 69$ / Ay | 168$ / 3 Ay Diğer paketlerimizi incelemek, detaylı bilgi edinmek, sorularınıza yanıt bulmak ve sipariş vermek için buraya tıklayınız. Okuduğunuz için teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim. Enis Okur - enis [@] sistemz [.] com Konu Enis Okur tarafından (2004-11-18 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
hoca bişey sorucam 1mbit ortalama ne kadar band yapıyo bide neden 1mbit tee 1000gb falan degil asıl sormak istedigim şu aslında msl ben bi dosya indiricem diyelim banım band genişligim 1mbit mi olucak yoksa 100mbit mi?
|
|
|||
|
hostlar hakkinda birsey diyemem ama dedicated dediginiz sunucunun virtual oludugu konusunda kesin kanaatim var. Xeon bir sunucuyu 69 $ a veren bir yer varsa ben bu konuya suphe ile bakarim. Xeon Bir sunucu ve band 1 Mbit . buyuk bir celiski . Xeon sunucu ve 40 GB HDD bir celiski . Cpanel / WHM en ucuz 10 $ kaldi 59 $ . 59 $ a Xeon sunucu + 7/24 destek vereceksiniz. gariptir...
|
|
|||
|
Sunucularımız virtual private server teknolojili. Bunu çelişki olarak göstermeniz yalnış çünkü biz zaten alım yapılmadan önce söylüyoruz. Şu an dünya çapında en iyi vps teklifini sunduğumuzu iddia ediyorum. Yani bu, her halükarda iyi bir teklif.
|
|
||||
|
Alıntı:
ayrıca sistemz.com'la doğrudan bir alakanız var mı, ortaklık gibi? Forumdaki arkadaşlardan bazıları sizi tavsiye etmişlerdi güvenirlik konusunda, bu soruyu o yüzden soruyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|