![]() |
|
|
||||
|
1 GB Alan
30 GB Trafik 30 Domain Hosting WHM / cPanel Fantastico, RvSkin 1 Domain Hediyeli Aylık 10$ veya Senelik 100$ Sipariş için tıklayın Sorularınız için, msn@turkhostmaster.com veya www1.turkhostmaster.com
||||
|
Çok iyi piyasayı öldürüyorsunuz. Sigara paranız kalmadı sanırım. Çok yazık ya. Eskiden daha bilinçli yapılıyordu bu işler. Sizin gibileri görünce sinirleniyorum.
|
gerçektende bu işi ciddi yapanların yanında bu şekilde yapanlarıda görünce sinirlenilmesi normaldir.Gerçi bu şekilde ne kadar güven verdiğide ayrıca tartışılır ve bunu bu şekilde veren arkadaşın referanslarınıda merak ediyorum sitesinde göremedimde!
|
|
|||
|
10 kişiye sadece bir makina tahsis etseniz.
30 domainden 300 domain eder. Bu durumda makinanın yıllık getirisi 1000$ eder. Aylık getiriside 85$ yapar. Aylık 85$ ın altında 300 domaini kaldırabilecek ve kar etmenizi sağlayacak makinayı nerden bulduğunuzu, matematik (4 işlem), ticaretin ne manaya geldiğini bilip bilmediğinizi merak etmiş bulunmaktayım. |
|
||||
|
Kafanızı yormayın arkadaşlar biz herşeyi sizin yerinize düşünüyoruz, teknik işleri bize bırakın, rekabet kaliteyi arttırır, buna Türkiye olarak elbet alışacaksınız : )
Teşekkürler.
|
Rekabet Kaliteyi Arttırır demişsiniz bize vergi bilgilerinizi verebilirmisiniz acaba.
|
vergi bilgisi verip de tokatlayan çok gördük bu piyasada bizler. daha evelki yazılarımda da belirttim şimdi de yineliyorum, dolandırcak adam 500 YTL verip ir vergi levhası alabilir, vergi bilgileri yerine referans isteyiniz hosting tercihi yaparken. sağa sola sorunuz bundan ötesi yoktur.
|
Alıntı:
Pek bilmiyorsunuz piyasayı sanırım çünkü bir zamanlar iyi bir firma bu fiyattan daha uygun reseller paketleri satmışlardı.Neredeyse aynı özelliklerde. Çok da güzel satış yaptılar, kendilerini tebrik ederim.Türkiye'ye yepyeni bir reseller anlayışı getirdikleri inancındayım.Azıcık bir şeyler biliyor olsaydınız ne demek istediğimi anlar, boş boş konuşmazdınız. Piyasadan kastınız nedir?Yada bu lafınızı gidin HOSTGATOR'a, RESELLERZOOM'a falan bildirin. Güzel bir email atın piyasayı öldürüyorsunuz diye.Benim gibi biraz merak ederseniz ne kadar zamandır piyasada olduklarını öğrenirsiniz
|
|
|||
|
Benim sorum hiçbir teknik konu içermiyordu ama neyse.
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|