![]() |
|
|||||||
| Reklam ve Reklam Networkleri Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
ettiğim bir kavgadan dolayı böyle internettede artık yokum. internet bana bikaç gömlek fazla geldi yada ben ona....
internetteki sitelerimin tamamını satıyorum hepsine tektek veya toptan teklif verebilirsiniz. aşağıdaki site + scriptler satılıktır... www.ceplik.com pr4 www.bedava100.com pr4 www.bedavax.com pr3 www.fontcop.com sadece özel mesaj gönderiniz veya fiyatarınızı buraya yazınız bir süre msnde yokum. ( sadece bedava100 için siteyi devam ettirecek bir arkadaşa satacağım scriptinide daha iyi şekilde geliştirip vereceğim şu anda server sıklıkla gidip gelmesine rağmen min : 1600-2000 hiti vardır. http://fikra.bedava100.com ) gibi makale tarzındada bir bölümü vardır.. istenildiği kadar bu şekilde kategori eklenebilir. Konu besiktaslim tarafından (2005-02-22 Saat 19:27 ) değiştirilmiştir.. Sebep: başlık değiştirme .......... |
|
|||
|
Düşündüğün fiyat aralığı nedir?
Ayrıca üzüldüm ![]()
|
Alıntı:
düşündüğüm bir fiyat yok pm gönderen veya buradan mesaj atanlardan arasından herangi birisi olabilir. açıkcası yüksek fiyatı verene devredeceğim. fiyat kızıştırmak gibi bir düşüncemde yok mail : admin@ceplik.com veya özel mesaj gönderirseniz çok sevinirim veya site adı - fiyatı gibi... birde iletişim adresi yeterli olur. |
|
|||
|
Alıntı:
Sonra zeynel'in dediği gibi pişman olursun ![]()
| Stil | |
|
|