![]() |
|
|||||||
| Reklam ve Reklam Networkleri Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar ticaret ve bu konularda bilgisi olan arkadaşlara tavsiye ederim.
Güzel bir teklif karşısında satacağım. Satma nedenim Ben hem bu siteyle hemde Kendi işimle ilgilenemiyorum.Gecemi gündüzümü vermem gerekiyor.Cok yoruluyorum. Ferruh mavtunnanın db sine dayanan bir scripti var admin panelleri üzerinden yönetiyorsunuz siteyi aslında güzelcene evrilip cevrildiğinde ve benim gibi reklama az değilde cok değer veren biriyseniz İnşaat firmaları sizin dibinizde.Su anda 6500 Adet firma kayıtlı.ve her gecen günde coğalıyor. Teklife acıgım ben bir fiyat vermiyeceğim. |
|
|||
|
He birde gecen konumda yazdığım gibi
www.bigbul.com www.sohbetcell.com www.turkisholdbazaar.com www.tr-mail.net www.goprehberi.com / net www.satiskeyfi.com bunlarıda satmayı düşünüyorum.Ama bu siteler gercekten güzel bir tasarımla adına layık ve getirisi olacak siteler.Ben bir türlü projelerimi gercekleştiremedim.bir an boş oluyorum domaini alıyorum sonra yogunluk bir bastırıyor.ilgilenemiyorum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|