![]() |
|
|||||||
| Reklam ve Reklam Networkleri Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Site: ilahi-tr.com
Hit: 3000 (webservis) PR: 4 Hem banner, hem text link reklamları her sayfada gözüküyor. Text linkte bulunan kendi siteme günlük 250 civarı hit yolluyor.(yine webservise göre) Tabii bu rakamda sitenin içeriği de etkili olur. Bannerla da (etkileyici ve konu yine ilgi çekici ise) 400-500 civarı tekil yollayabilir. Text link: 25 milyon Banner: 60 milyon Kaliteli hit arıyorsanız, kaçırmayın diyorum, buradan veya özelden ulaşabilirsiniz bana. |
|
|||
|
Piyasa ölmüş mü yoksa doymuş mu anlayamadım.
Madem arz-talep meselesi bize de damping yapmak düşer. Text Link: 20 YTL Banner: 50 YTL Pop-up: Dolmuştur. Yapabileceğim en fazla bu kadar. Daha aşağışı ölü eşek fiyatı olur. Sonuçta bizim de çıkartmamız gereken bir server kiramız var İlgilenenler buraya veya özele yazabilirler |
|
||||
|
kendi şahsıma tekil hitim 10,000 banner reklam tum sayfalar 70 ytl tex reklam 15 ytl ye veriyorum 10,000 hit nerde 3000 nerde cok ucuk fiyatlar veriyosun millete sanırım ondan reklam alamıyorsun
|
|
|||
|
Haklısın, fakat ben hitten ziyade gönderebilecek tekile odaklanıyorum. Sonuçta 15 bin hiti olup benim gönderebileceğim kadar hit gönderemeyecek siteler de var, haksız mıyım?
Aylık ortalama 6000-8000 (tabii ki doğal yolla) tekil gönderebilecek bir siteye 20 milyon bence fazla değil. Ve, nakit işlerimi yola koyduktan sonra bu şekilde reklam vermeye başlayacağım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|