![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Sitesinde 1 aylık banner veya text reklamımızı yapacak arkadaşlara aşağıdaki domainlerden bir tanesini vereceğiz. Lütfen sitenizin adresini ve istediğiniz domaini özelden bildirin. Süre 5 Şubat 2006 tarihinde sona erecektir.
Not: banner reklamımızı yapacak sitelerin tekil hitleri text reklamımızı yapacak sitelerin pagerank değerleri önemlidir. Reklamı yapılacak sitemiz: www.macellan.com Verilecek domainler www.atlasforum.com www.superindir.com www.iddaaprogram.com www.devletnet.com www.bilg.net www.yazboz.com www.filmkurdu.com www.internetsiteleri.com www.halkkutuphanesi.com www.ekoilan.com |
|
|||
|
önemli değil
![]() emeden yarın akşama bu konuyu bağlayalım. haddinden çok talep var zaten. domainleri alanları ve siteleri buraya yine yazacağım. son teklifleriniz için son 24 saat. ilginize teşekkür ederim. üstteki mesaj biraz eksik çıkmış. özet: hafta sonunu beklemeden yarın akşama bu konuyu bağlayalım. haddinden çok talep var zaten. domainleri alanları ve siteleri buraya yine yazacağım. son teklifleriniz için son 24 saat. ilginize teşekkür ederim. bu akşam durumu sonlandıralım. son teklifleriniz lütfen. |
|
|||
|
bende bir domainle ilgileniyorum gerçi sitem yeni açıldı ama şimdiden başladım üye toplamaya neferlerim üye topluyolar bir bak istersen www.maxialem.com
|
|
|||
|
ilk etaptaki sonuçları acıklarmısın.hangi domainler bosta kaldı.
| Stil | |
|
|