![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
10 dan fazla sitemiz var
bazıları ingilzce bazıları türkçe bu sebepten türkçe veya ingilzce sitelerde reklamımızı yayınlamak istiyoruz. her türlü banner text link pop-up falan fark etmez siz tekliflerinizi verin Reklam Şekli: Aylık Fiyat: Günlük Tekil : Günlük Çoğul: PR : Gelecek PR: Alexa Rank: Site Adresi: formatında tekliflerinizi bildirin. lütfen tekil hitlerinizin istatiklerini görebilmemiz için güvenli bir kaynak söyleyin. Not: Kesinlikle , Adult, MP3 , warez, hack , crack siteleri teklif yollamasın bizim sitelerimiz hem içerik olarak hem script olarak hepsi yasal bu yüzden yasal sitelerle çalışmak istiyoruz. reklam sürekli olacaktır. Not2: reklam almak isteyemen ler polemik yapmak için cevap atmasın lütfen |
|
|||
|
dolop birden fazla site dedigim gibi bu yüzden peşinden adresleri vermek istemiyorum
ama hiçbir sitemizde illegal hiçbirşey yoktur o konuda rahat olabilirsin furkan bi önce teklifi p.m atsan fiyat yaklaşık uygunsa rahatsız ederim |
|
|||
|
|
|
|||
|
aylık 8 ytl ye reklam alıyoruz.420*60 banner
pagerank 2 günlük tekil 350-600 arası + cogul hit 4000-8000 arası+ Konular: 7,734, Mesajlar: 62,434, Üye Sayısı: 3,441(24 ocak 00.40 itibariyle) www.forummekani.com |
|
|||
|
Reklam Şekli: 468*60 banner
Aylık Fiyat: 50 YTL Günlük Tekil : ~2500 Günlük Çoğul: ~3500 PR : 3 Gelecek PR: 4 Alexa Rank: 16760 Site Adresi: www.etikhaber.com |
|
|||
|
öncelikle teklif veren arkadaşlara teşekürler
uygun bulduklarımız p.m attık. başka yokmu yabancı trafiği olan ingilizce sitelerede reklam vercez evet reklam almak isteyenler tekliflerini yollamaya devam etsin pls |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|