![]() |
|
|||||||
| Reklam ve Reklam Networkleri Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Merhaba php veya asp script yazabilecek olan özel mesaj yolu ile msn adreslerini iletirse sevinirim. Bir scripte ihtiyacım var ve vakti olan bir kodlayıcı arıyorum.
|
|
|||
|
Ayık bir bütçe olayı değil
Tek bir site scripti olacak.. asp veya php farketmez.. database mysql tercih edilir ama access veya mssql de olabilir. Alıntı:
|
|
||||
|
Verebilecegin ücreti yazsan daha iyi olurdu.
Verebileceğim miktarla ne alakası var ki? Eğer bir kişi ben script yazarım derse oturur konuşuruz. Her programcının kafasında belli bir fiyat vardır zaten. Harcıyacağı zamanı ve işin zorluğunu göz önüne alarak fiyatını belirler. Benim kafamdaki miktara göre fiyat verebilecek kişiler gelmesin daha iyi.Alıntı:
|
|
|||
|
Fiyata göre yazılacak kodun kalitesini, detayını, güvenliğini belirlerim.
Kod üstüne tasraımın kalitesinide belirlerim. Projenin ne olduğunu bilsem bir fiyat verirdim. Portal uygulaması mı, arkadaşlık sitesi mi; nedir? |
|
|||
|
PM atmak bu kadarmı zor
|
|
||||
|
Kodlanacak dili ve aranan özellikleri söylediğiniz taktirde yapabiliriz
saygılar.
| Stil | |
|