Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Reklam Alım - Satım

Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri

LinkBack Seçenekler Stil
  #11 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-09, 21:11
Junior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
EaGLeeS is an unknown quantity at this point

- Popup, vb.. yontemler ile gunde 1000 hit de gelse sitenize reklami kestiginiz anda elde var yine sifir!

bu mesaja karsilik verdim reklam süresi doldumu mecbur kesmek sorundaim. bunu yapmayan bir webmaster varsa evet ben 1 aylık reklam aldimi 1 yil devam ediyorum solesin. kişi reklam verdiği sürece ziyaretciye hitap ederse tabiki sitesini tuturur kimsenin sitesi kendiliğinden büyümedi tabiki belli bir reklamlar yapilarak büyüdü herneyse solediğim sey ortada gunluk 1500 ziyaretci banner reklamlari felan hep boş iş bir ara cok büyük bir siteye banner reklami verdim gelen user gunluk 10 kişi gecmiyordu banner reklamlar bence sadece bir göz aldatmacasidir. popup reklami iyi degerlendirebilirsen ziyaretciye hitap edersen cok cabuk sürede büyürsün....

#12 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-09, 21:40
Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %0/0
Link-TR.Com is an unknown quantity at this point
Talking

Alıntı:
EaGLeeS´isimli üyeden Alıntı
- Popup, vb.. yontemler ile gunde 1000 hit de gelse sitenize reklami kestiginiz anda elde var yine sifir!

bu mesaja karsilik verdim reklam süresi doldumu mecbur kesmek sorundaim. bunu yapmayan bir webmaster varsa evet ben 1 aylık reklam aldimi 1 yil devam ediyorum solesin. kişi reklam verdiği sürece ziyaretciye hitap ederse tabiki sitesini tuturur kimsenin sitesi kendiliğinden büyümedi tabiki belli bir reklamlar yapilarak büyüdü herneyse solediğim sey ortada gunluk 1500 ziyaretci banner reklamlari felan hep boş iş bir ara cok büyük bir siteye banner reklami verdim gelen user gunluk 10 kişi gecmiyordu banner reklamlar bence sadece bir göz aldatmacasidir. popup reklami iyi degerlendirebilirsen ziyaretciye hitap edersen cok cabuk sürede büyürsün....

admin' in demek istediği o değil admin anlatmış ama sen anlamamışsın. pop-up ile günde 1000 ziyaretçi, ayda 30 bin ziyaretçi gönderirsen bu ziyaretçiler site açılmadan pencereyi kapattığı için sitenin adını bile görmez. fakat reklamı yapılan sitenin içeriğine yönelik banner veya text reklama tıklayan ziyaretçi bilinçli ziyaretçidir. bilinçli olarak siteye giren ziyaretçi ertesi gün, bir sonraki gün, bir bir bir son son sonraki gün tekrar siteye girer adminin anlattığı olay budur kısacası pop-up ile gelen ziyaretçi boş ziyaretçidir pop-up u kesinlikle tavsiye etmiyorum

#13 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-12-09, 23:16
keyfinebak.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gold Member

Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/2
keyfinebak.com will become famous soon enoughkeyfinebak.com will become famous soon enough

bulunduğum bölgede bir çok internet cafeyi dolaşıyorum, orda rastladığım ve çoktandır karşılaştığım konu istenmeden açılan her sayfa virüslü sayfa sanılıyor efet komik gelebilir ama bizim pop-up dediğimiz reklam bir çok internet kullanıcısı tarafından aman bişi geldi denilip hemen kapatılan reklam sayfaları... hayırlı işler arkadaşım... neyse yinede ihaleye fesat karıştırmayalım

Seçenekler
Stil