![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Evet Arkadaslar www.SohbetiK.Net Satlıktır... ilgilenenler admin@guzel.net mail ile irtibata gecsin
Konu guzel.net tarafından (2005-12-06 Saat 21:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
ya arkadaslar boledir soledir polemiğine girmeyelim Siteye girersiniz kalitesini görürsünüz. 1 yillik hostu devam etmektedir 2007 ye kadarda domain registerlidir... Hatta SohbetiK.Com u da satabilirim Pr3 birdahakine dahada yukselecektir online sohbet useri yuksektir almak isteyenler irtibata gecip görüşelim...
|
|
|||
|
arkadaslar hepiniz webmastersiniz sonucta orda turkce karakterler kullandim sanirim almak isteyen varsa benlen irtibata girer. boş çene yapmaktan ve çamur atmaktan baska bir işe yaramayız zaten... elinizde varsa güzel bir iş pr 3 ve gunluk 5 bine yaklasik bir site ben sizden alaim ? yorum yapan kişi en az mesaji yazan kişiden daha iyi olmali bence daha aşaği olmamali.... lütfen kimse kimseye camur atmasin. bu sitei userleri ile her irc serverine zaten aylık 100 milyon karşiliğinda kiralarsiniz... pazartesiye kadar bir sonuc cikmasa satiş iptal olicaktir...
|
|
||||
|
Alıntı:
Yalnız şöyle bir şey var; arkadaş eğer jenerik diye düşünüyorsa bu onun düşüncesidir, domaini jenerik hissedenler alabilir. Çok iyi bir kaynak olmayabilir ama en önemlilerinden biri: http://www.tdk.gov.tr/TDKSOZLUK/SOZB...elime=sohbetik Saygılar. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|