![]() |
|
||||
|
ortadaki msn emoticonlari diyorsan onlar normal standard msn emoticons.. onlar oraya ornek olarak eklendi..
www.oyunweb.com | Oyun Siteniz Konu heteren tarafından (2005-11-21 Saat 19:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
Sagol Senbul..
hep beraber yuruyelim..
|
gel hederen seninler bir anlaşma yapalım sen benim oyunalani.org i yap bende senin bir yıl reklamını yapayım tum sayfalar 468x60 seninki ile beraber 2 donuşum hemde iki sitede sitelerin biri www.trdownload.org ikincisi ise yapacağın site www.oyun alani.org
not: her 2 sitede sizin bannerinizle birlikte 2 banner donuşumlu yayınlanacaktır saygıkar
|
@TrDownload
Kusura bakma banner karsiligi yapmiyorum.. ama basit bir tasarim olucaksa uygun bir fiyata yapabilirim.
|
heteren, tempi editlememiş , bir hollanda oyun sitesini editlemiş (türkçesi araklamış) sonra geliyor yaparız ederiz, kes traşı
zamanında spam konulu bir site ile ilgili , bir arkadaşımıza demediğinizi bırakmadınız. yok çaldı yok şerefsiz bilmemne bilmemne tasarım yapıyormuş her türlü hemde yavrucum, başkasının yaptıgı site tasarımını araklayıp satıyorum desene sen şu işe. tam karakter erozyonuna ugramış insanlarsınız. arakladıgın hollanda sitesini açıklada, zan altında kalma ![]() şimdi suyun üstüne çıkarsın yok öle birşey bizden o çalmıştır diyede. sen yene erkek olda arakladıgın siteyi açıkla |
|
|||
|
Virtualmaster arkadaşım,
O site hakkında bilgim yok ve yorum yapmadım. Ancak msn sitesi için 50 dolar istiyor ve verdiği ekran görüntüsüne lütfen bakarmısın.. Ayıp olmasın diye birşey demedim ama üzümlü kek avındalar.. Lütfen bir bak, sonra kim haklı karar ver. Allah ıslah etsin. |
|
|||
|
ben sitenin adını açıklamayacagım. heteren ve ekip arkadaşları bu forumda kek avına başladılar. yok domain satışlar yok bilmemneler.
canlarım kesin traşı, surkentin hollanda versiyonumusunuz. ![]() şimdi bana diceksinki heteren yok öyle birşeyde, sen sitenin adını açıklayacan paşa paşa ; Aşağıda oyunweb in kaynak kodlarından bir kaç püf gösterecem ![]() Alıntı:
canımsınız |
|
||||
|
hehe cok komik ben hollandada oldugum icin hollandaca yazdim evet inanmazsan kendin bilirsin..
no problem..
| Stil | |
|
|