![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
468x60 reklam alınacaktır arkadaşlar reklamınız tum sayfalarda sizin bannerinizle beraber 2 donuşum gosterilecektir sitemin tekil hiti 1000 uzeri ayrıca reklam veren kişilere birer kontrol panel verilecektir istatistiklerini takip etmek icin aylık reklam 15 ytl dir reklam vermek isteyen buyursun msn
aska_aska2002@hotmail.com
|
Bende aşağıdaki madde açıkça yazar.. Ama mail reklam maili gidince yinede bir iki kişi çıkarların için kullanıyorsun diye geri dönüş yapabiliyor.. Bunu mynet her zaman yapıyor.. Hotmailde yapıyor.. Artı yetmezmiş gibi kontrol panellerinde mail alımını aç kapa özelliğide mevcut.. Bu koşullarda ben anlamıyroum insanların reklam mailine itiraz etmesini..
27 . Kullanıcı bilgileriniz arasına yazacağınız e-posta adresiniz aynı zamanda "e-mail listemize" eklenir. Bu mail adreslerine VazgectimSenden.com dilediği maili göndermekte özgürdür. E-mail listemizden istediğiniz zaman adresinizi silme hakkınız mevcuttur. |
|
||||
|
Adamlar sacma sapan siteye gidip www.ferrarialacam.com gibi bir siteye 2 yillik 10 ytl reklam parasi veriyorlar ama gelipte bizim sitemize reklam vermiyorlar. Hemde yillik 60 YTL.
Reklam icerigi de burada: http://www.dynamicankara.com/reklam.html |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|