![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaşlar, eğer dahi bir websitesi fikriniz olduğunu düşünüyorsanız. Ve bunu gerçekleştirmeniz önündeki en büyük engel finansman ise. Sitenize seve seve ortak oluruz. Finansmanınızı sağlayabiliriz.
ilgileniyorsanız lütfen admin@aliozen.com |
|
|||
|
Çok mantıklı sorular... Ancak fikrimi paylaşmam diyenlere cevap olsun diye yazıyorum. Google bir joint venture dur. Google u iki genç adam mı kurdu sanıyorsunuz? Peki hiç private equity diye birşey veya venture capitalist diye birşey duymadınız mı? Etrafta yatırım yapmak için dolaşan bir sürü yatırımcı var kenarda köşede parası bulunan.
Ben internet sayfalarına yatırım yapmak istiyorum. İyi olduğuna inandığı bir fikri olan paylaşır. Başarılı olur olmaz. Başarılı olursa beraber zengin oluruz olamazsa benim param gider, onun zamanı. Paylaşmazsın. ona da saygı duyarım. O zman da para biriktirmeyi beklersin ki bir bakmışsın başka biri çoktan yapmış senin fikrini. Önemli olan fikrin pazarlanır olması. Fikrin orijinalliği bir yere kadar. Herkese saygılar. Tüm fikrini kendine saklayan "dahi"lere selamlar... |
|
|||
|
fikirleri paylaşmanın salaklık olduğunu düşünenlere de bir lafım var onlar tanga manga satmaya devam etsinler, karınlarını doyururlar...
biz salaklar güç birliği yaparak büyük şeyleri hedeflemekteyiz. Esas mesele budur. Riske giriyor musun girmiyor musun? |
|
||||
|
Alıntı:
|
|
|||
|
Alıntı:
Elimde www.veranlagen.de var. www.veranlagen.at www.volksbankt.at ve www.volksbank.de tarafindan reg edilip vergilendirme sistemi hakkinda bilgi veriyor. Ama nedense .de yi reg etmeyi unutmuslar. veranlagen.de nin minimum satis fiyati 20.000€ (Banka kabul ederse 100.000€) Al sana fikir. Almancan varsa bu adresi alirsin vergilendirme hakkinda bir site acarsin. Ama öncelikle Alman Vergi Dairesi ve Volksbank ile boy ölcüsmen lazim cünkü siteyi onlarada önerdim. Madem hersey parada bitiyor yap bakalim. Bunun haricinde fikirlerimi asla paylasmam. Google un nasil olustugunu bana ögretme. Stanford da bir tez ödevi, data mining üzerine. Data Mining ne biliyorsan tabi. Kendim böyle cok projelerde yeraldim üniversitede. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|