![]() |
|
|||||||
| Reklam ve Reklam Networkleri Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
site: wWw.Kimsin.NeT
tekil: 15-20bin Reklam seçenekleri icin > TIKLAYIN NOT: Bayrama girmeden önce verinki bankalar kapal1 bayram harciliim çiksin ![]() |
|
||||
|
sana bir reklam veremedik.
pop up içn bir son fiyat ver mümkünse uygun olsun. hatırlarsan seninle anlaşmak üzere iken bir sorun çıkmıştı.. özel mesaj dolu bu arada mesaj atamadım.. |
|
||||
|
Müsteri memnuniyeti ön planda o yuzden sinirli sayida yer kaldi ( buyuk boyutlu bannerler dolu ileri tarihe rezervasyon yaptirabilirsiniz). Siz secin eger doluysa alternatif buluruz.
Popup reklamlari : giris- 400, cisik - 350YTL |
|
|||
|
dayi zaten sitede reklamdan baska bir sey var mi?
ben goremedim de? burasi reklam sitesi mi? reklam panolarina benziyor da. her neyse sanirim iyi kazaniyorsun allah artirsin ![]() |
|
||||
|
Alıntı:
bir hafta sonra nasıl arttığını anlamadım. sizinle reklam için bununla birlikte 5. kez konuştuk. bir daha olmayacağına emin olabilirsiniz... bu gerçekten son olsun. (hitinizin kaynağı hakkında yaptığım araştırmayı buraya yazmayacağım ayrıca, konuyu uzatmak istemiyorum..) bir site satılıyor bir başka bir sorun çıkıyor bence aza tamah etmeyi öğrenin. hitinizin ilelebet çıkacağını da düşünmeyin. bu bir temenni değil deneyimimi aktarıyorum. saygılar.. |
|
||||
|
Popup reklam vermeyi bir muddet dusunmuyorum demişdim ya o yuzden fiyatlar yuksek hocam kimse almasın diye. Msn dede vermeyi dusunmedigimi soylemisdim o fiyati gorunce anlaman gerekirdi zaten.
|
|
||||
|
Alıntı:
Beni tanıyanlar bilir ve takdir eder sözlerimi. Reklam verecek arkadaşlara BOL ŞANS dilerim.. Saygılar |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|