![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Değerli web sahipleri bir sitemize reklam vermeyi düşünüyoruz.Reklamları bayramdan hemen sonra vereceğiz. Tek siteye vermeyi düşünmüyoruz gelecek teklifleri değerlendirip bütçemizin yetebileceği kadar siteye reklam vereceğiz.Günlük 500 tekilden az göndermeyecek sitelere reklam verilecektir. Tekliflerinizi burda yada özel mesaj atarak yapabilirsiniz. Sitemiz arkadaşlık sitesidir. Teklifleriniz bayramdan sonraki 10 güne kadar geçerli olacaktır Ve uygun görülen sitelere ücretleri havale ile yollanacaktır. Saygı ve sevgilerimizle. Göndereceğiniz pmde sitenizin ismini ve kullanbacağınız reklam türünü (po-up banner vb.) verirseniz çok seviniriz saygılar.
|
|
||||
|
tekil : 6,000
cogul : 850,000 Pr : 4 www.yeniforum.net cikis popup alabilirim giris popup dolu cikis popup fiyati 70 YTL 468*60 banner gosterimi : 50 ytl (tum sayfalarda gosterim)
|
siteniz nedir?
|
"Sitemiz arkadaşlık sitesidir"
Sanırım ilginizi çekecektir.. http://www.vazgectimsenden.com/reklam.asp |
|
|||
|
Arkadaşlık sitesidir. Reklam verdiklerimiz ismini öğrenecek zaten saygılar. Değerli Vazgectimsenden sizide değerlendirmeye aldık eğer indirim yapabiliosanız özel pm bekliyorum saygılar.
|
|
|||
|
Alıntı:
indirim mi? zaten komik rakamlar.. 10 ytl 25 ytl arası.. bundan daha nasıl indirim yapılabilir ki.. |
|
||||
|
www.linkkutusu.com = Link sitesi = tekil :6000-7000
| Stil | |
|
|