![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Serya Şirketin' den Yeni bir yenilik.
4000 + Hit'i olan sitelere ALAN veriyoruz.! ALAN Satışlarında Yep yeni bir Çığır!. Dedicated , Co-Location, Reseller SATIŞLARI.! IRCD ve WEB Hosting Satışları Başlamıştır. Not: Her işleminiz, 25 Gün Sigortalıdır. Serya Şirketi altında güvencedesiniz. iletişim MSN : admin@birtane.net IRC : irc.tatlisesnet.com /query WingmaN irc ye girebilmek için (ident ve email) adreslerinizi (Tatlisesnet) yapmanız gerekmektedir. yazarak ulaşabilirsiniz. Linux Makinalarımızın Özellikleri.. P4 3.2 GH işlemci Linux Enterprise ++ Plesk 7.5.4 Page Server 150 GB HDD 1 GB DDR Ram SINIRSIZ (Bandwith) 1 GBps Bağlantı Hızı!!!.. Windows Makinalarımızın Özellikleri.. P4 3.2 GH işlemci Windows Server 2003 Plesk 7.5.2 Page Server 150 GB HDD 1 GB DDR Ram SINIRSIZ (Bandwith) 1 GBps Bağlantı Hızı!!!.. Sitemiz Hazırlanmaktadır.. Http://www.Serya.NET/ Konu WingmaN tarafından (2005-10-20 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.. |
|
|||
|
|
|
||||
|
dk 1 gol 1
Authorization Required This server could not verify that you are authorized to access the document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g., bad password), or your browser doesn't understand how to supply the credentials required. :P
| Stil | |
|
|