![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Arkadaslar oncelıkle selamlar.
Tekstil işi ile ugrasıyorum.Buyuk bir tekstil firmasında pazarlama yapıyorum.Elimde yuksek adetlerde 1. kalıte bayan kabanı var.Bu stokları erıtmek ıstıyorum.Normalde Turkıye turuna cıkıyoruz ama daha sezonu degıl. Bu elimdeki kabanları internette satmam ıcın bana hangı sıteyı onerırsınız.Guvenılır bı sıte olursa cok minnettar olurum. Fıkırlerınızı beklıyorum.İlgilenen arkadaslarla msnden gorusebılırız. Saygılar Sinan Kökalan |
|
|||
|
www.ebay.com u öneririm
|
|
|||
|
www.alibaba.com
Çok sayıda kaban, ihracata girer. İthalat ve ihracat olasılıkları için en iyi site budur.İngilizce yazışabiliyorsanız, kesinlikle burada satabilirsiniz. Tabii satış yapmadan önce, bir süre sitede takılıp, işleyiş biçimini anlamanız ve görmeniz lazım. |
|
|||
|
Merhaba nightprince,
Konuya daha geniş açıdan bakmanı öneririm. Varsayalım, bu arkadaşın elinde pazarlamak istediği 10.000 kaban var. Şimdi sen, ithalat ihracat sitelerini dolaşsan, bu arkadaş için bir alıcı bulsan, sana ne kadar komisyon verir, düşünebiliyormusun? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|