![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
www.hitix.com (toplist kaynak kodları ile birlikte + 1 sene superonline 50mb alan + sınırsız band genişliği) ile satılıktır. Superonline hosting paketi süresinin dolmasına ortalama 9.5 ay var.
www.hitix.net alan adı satılıktır. tekliflerinizi 2 domaine de ayrı ayrı veya beraber olarak verebilirsiniz. herkeze iyi çalışmalar...
|
"© www.hitix.com AkrepList Script'ini Lisanslı Olarak Kullanmaktadır" script senin değil sanırım bunu satma hakkın var mı ? (ciddi soruyorum yanlış anlamayın lütfen)
|
|
||||
|
arkadaşlar sattıktan sonra scripti kullanmayı düşünmüyorum herhangi biryerde. ayrıca burada özel bi firmaya scripte eklentiler yaptırdım onları da vereceğim. bilginize.
fiyat konusuna gelince gerçekten anlamıyorum bu işlerden. ilgilenemediğimden dolayı satıyorum yoksa gerçekten domain iş yapabilecek düzeyde bir isim. sizlerin teklifini bekliyorum özelden de yazabilirsiniz. herkeze başarılar
|
pm'lere göre bir fiyat belirledim arkadaşlar açılış için 50$ istiyorum. 1 hafta içinde en çok yükselten alır siteyi haftaya cuma site başkasında olacak yani
herkese bol şans
|
evet gerekli bilgileri buraya yazarsan bilgilendirme acisindan iyi olur.
birde google'dan banlanip banlanmadigini nasil ogreniriz arkadaslar? Konu orcunyucel tarafından (2005-09-25 Saat 12:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: google sorusu |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|