![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
3 Adult Site
120bin AWStars a Göre Hit İllegal Olarak Google Adsense'den / 10 11 milyar kazandım ve kazandırdım Adbrite 200$ almı$tım az gelmişti ilk zamanlar sedo 800 $ aldım paypal a.. tavla da 300 $ mi ne vardı bi arkadasın hesabına down ettiyordum.. sitenin giderleri : yılda 30 TL domainlere 3 domain ayda 30TL resellere vericeksiniz reseller ozellikleri 2 gb alan 350 gb bw banner text olarakda 700TL para aldım.. " / script ve hit oldugu gibi vericegim \ " domain + reseller passları oldugu gibi vericegim içinde anasayfa kilitleyen exploitde var illegal adsense yaparsanız ayda 10bin $ de alabilirsiniz resimde gosterebilirim site adlarını feln msnden veririm domainlerde güzel tekcoder@hotmail.com 1 milyar olarak aciyorum 1 hafta icinde saticagim haftaya pazar yani biticek adsense ve ayda gelir vs kazançlarını msnden gosterebilirim vede reklam aldıgım kisilerin kazanclarını feln almak isteyen msnye gelebilir nedenmi satiyorum cafede adım sanalpezevnk oldu ve cafem var + paraya ihtiyacım yok |
|
|||
|
Alıntı:
buyuk mp3 sitesiylede takasda olabilir bir mp3 sitesi aldım bir arkadasdan birtane daha olabilir. cafede adım cidden öyle oldu . ve ben ilk netten paramı bu siteler ila kazandım |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|