![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Yakında çıkacak olan kitabımıza sponsorlar arıyoruz.. Bir siteye bir aylık reklam için ödenen ücret 100 YTL dir. Bu kitap bir ömür raflarda saklanacak bir kitap olucak.. İçeriği üyelerimze haftada bir gönderdiğimiz beğenilen yazılardan oluşucak..
Tanıtım için size bir sayfa ayrılacak.. Ücretlendirme : 100 milyon ve katları olarak belirlendi. Yani fiyatta özgürsünüz. Ancak doğal olarak ki yardımcı olduğunuz ölçüde güzel yerler ayrılacaktır.. Her ne olursa olsun desteğinizi bizden esirgemez iseniz her türlü desteği bizden göreceksiniz.. Sevgilerimle.. Tel : 555-3554023 Msn : info@VazgectimSenden.com Can DEĞİRMENCİ |
|
|||
|
walla bannerımı koymak istersen sevinirim
hayır demem yani..http://www.vazgectimsenden.com/images/banner.gif Bi de kitaba sponsor bulsam azcık destek o çok iyi olcakta... |
|
|||
|
içerik haftada bir gönderilen yazılar ve netten derlemeler üzerine.. yeni ne tile alakalı dağıtımı oldukça yaygın tutacağız sonuçta kitabın başarısı bizim başarımız.. yani ben bu işe öyle ya da böyle gireceğim ama elinizde sizinde unutamayacağınız bişey olur.. Damlaya damlaya göl olur ben baya bi ödeme yapıcam birazda sponsor bulursam rahatlarım.. Ayrıca tam bir sayfa ayırıcaz sponsorlara..
|
|
|||
|
Ben son 6 senede 3 tane kitap yazdim 4 cusunu yaziyorum degil sponsor bulmak konusunu bile acamadim. Ne yazik ki bu konuda insanlarimiz bi tuhaf. Kitap yazdigim konusu gecince insanlarin alayli bakislarina neden oluyorum. Ulkemizde kitapa pek deger verilmiyor. Umarim destek olan birini bulursun.
| Stil | |
|
|