![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Sunucu Özellikleri:
Amd 3000 64 Bit 2048 ECC DDR Plesk 7.5.3 Kontrol Paneli (PowerPack) MailEnable Mail Yazılımı ISS 6.0 Dedicated Microsoft SQL Server 2000 Cisco PIX 501 php, php3, php4, asp, asp.net, cfm, wml dosya desteği.. Makina üzerinde FSO'lar açık fakat; FSO'lar permissinons'lar ile kısıtlanmıştır. Bundaki amacım da, bir başka müşterinin, bir başka müşteri'nin dizinine dalmamasıdır. Kurulu Asp Component'ları: ISO8601 Component AspJpeg v1.5 Cdonts AspEmail JMAIL kuruludur. Web Hosting Reseller Paketleri 1. Paket 1000 Mb Web Alanı Aylık 15000 (15 Gb) Mb Band Kapasitesi Domain Ekleme: 250 Adet Müşterilerinize, Altınızda Bayiler Oluşturabilme ve Onlara Panel Verebilme.. Sınırsız Sayıda Pop3 Mail + Subdomain Acabilme Web İstatistikleri Kendi Hata Sayfalarınız Asp, Asp.net (.net Desteği / .net FrameWork 1.1 Kurulu.), Php, Php3 ve Php4 Destekleri, Wml ve ColdFusion dosya desteği, Yedeklemeler 3 gün'de 1 kez yapılmakta.. İstenen Aylık ücret: 10 YTL 2. Paket 2500 Mb Web Alanı Aylık 40000 (40 Gb) Mb Band Kapasitesi Domain Ekleme: 750 Adet Müşterilerinize, Altınızda Bayiler Oluşturabilme ve Onlara Panel Verebilme.. Sınırsız Sayıda Pop3 Mail + Subdomain Acabilme Web İstatistikleri Kendi Hata Sayfalarınız Asp, Asp.net (.net Desteği / .net FrameWork 1.1 Kurulu.), Php, Php3 ve Php4 Destekleri, Wml ve ColdFusion dosya desteği, Yedeklemeler 3 gün'de 1 kez yapılmakta.. İstenen Aylık ücret: 22,5 YTL Bu paket'ler sadece; 22 Haziran 2005 tarihi; saat 13:30'a kadar geçerlidir. İletişim için msn: zuberonline@gmail.com veya; webadmin@bilisimturkiye.net |
|
|||
|
atar bu forumda daha ne adamlar var bilseniz ben yavas yavas ogrenmeye basladim.
Hosting kazilari atanlar Bilgisayarimiza dialler virus sokanlar şifrelerimizi çalmaya ugrasanlar , ispiyoncular çekemeyenler hepsi burda alayı iyinette burasının ismini "iyinet" değilde "iyi-gozukenler-net" yapalim buranin %50 si ya dolandirici ya diallerci yada hicbir isten anlamayan insanlarla dolu ProTürk bu dolandırdıgın arkadaşlarimin da oldugu insanlar varya bende dahil seni öpmek istiyorum Senden çocugumuz olsun istiyoruz Hade evet de mutlu olalım
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|