Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Reklam Alım - Satım

Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-06-06, 05:20
wasGer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/1
wasGer is on a distinguished road
Standart Satın alınan Popupları Firefox yiyor mu?

Bence önemli bi konuya değiniyorum ve piyasayı ilgilendirecek bi konu olduğundan eminim.

Şüphesiz ki Firefox kullanıcılar hergün çoğalmakta ve Firefoxun ana ayarlarında Popup engelleme sistemi aktiftir ve İnternette'deki geziyi komforlu yaptığı için nerdeyse hiçbir kişi tarafından deaktif edilmiyor.
İnternet Explorer e entegre edilen birçok Toolbar sistemleride Popup engelleyici desteklemektedir. Bu nedenle İnternet Explorer kullanan kişilerin bi 'popup açılması gereken' sayfayı yükledikleri halde popsuz popup olurlar Ve hatta birsürü ek olarak POPUP-ENGELLEYECİ proramlar piyasaya sürülüyor bu nedenle popsuzlar çoğalmakta.

Neden Al Sat bölümünde bu yazı?
Çünkü POPUPlar sevilen bir üründür ve sıcak ekmek gibi iyi satılır ama yukarda belirtiğim sendroma karşı bir çare üretilmeli veya POPUP alışverişinde değişik faktörlere ağırlık verilmeli.

Görüş ve Yorumlarınızı bekliyorum.

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-06-06, 07:27
Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
Xcoder is an unknown quantity at this point

Firefox bence cok büyük faktor degil. kendi istatisklerime bakiyorum. da Firefox u anca weble cok urasan kisiler kullaniyor. tabii webmaster siten varsa ilgilendiriyor veya php siten varsa ama normal kullanicilarin girdigi sitelerde en azindan benimkilerde cok az

ama bu popup meselesi dogru buda servicepack vede piyasadaki popupblockerlerden. 10.bin kadar hiti olan siteden popup aciyoruz anca 3 4 bini geliyor. cözüm bulunsa iyi olur aslinda.

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-06-06, 07:34
MoD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
MoD MoD isimli üye çevrimiçidir (Online)
Nevbet

Blog Entries: 10
Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/3
MoD has a spectacular aura aboutMoD has a spectacular aura about

Ya herkes Firefox kullanmali, Ya MS'de internet explorerda buna uygun cozumler uretmeli. Popup ziyaretcinin tercihi degil. Zorla bir siteyi actirmakta hos degil. Explorer kullanmanin cezasidir popuplar. Reklam yonunden baktiginizda da en kazancli reklam. Cozum bulunsa iyi olur evet. Ama explorer kullananlarinda popuptan kurtulacagi komple bir cozum.

Firefox hala 1 numara

Seçenekler
Stil