![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Merhaba alemmp3.com u askere gideceğimden ve server i bu yüzden kapattığım için satılığa çıkartıyorum. tüm herşeyiyle satılıktır script ve domain. Siteyi 2 gündür kapatmak zorunda kaldım server nedeniyle. Google da 3700 indexli sayfası var ve çok kolay bir şekilde 2 3 katına çıkartılabilir ve GPR : 6 site. Adbrite deyken günde 55 dolar getiriyodu sedo haric ordaki reklamı olan for sale yazan linktende 2 euro civarı para getiriyo. şu askerlik olmasaydı
![]() Demo: www.paylastr.com/deneme Bide yeni yaptığım bir site olan mp3super.net satılıktır açalı 2 gün olmuştuki işte server gazisi oldu 1 hafta dursaydı alemmp3 gibi bir sürü indexli sayfası olucaktı script aynı mantıkla çalışıyo demo: www.paylastr.com/deneme2 Scriptleri bir inceleyin isterseniz hepsi tarafımdan yapılmıştır msn:erhan_erbas@hotmail.com Alemmp3 ün hiti 9000 olmuştuki 10 gün içinde server nanay lduSite 4 gündür kapalı
|
Site kapanalı 4 gün oldu açılırsa 1 hafta içine hiti 8 9 bini rahat geçer
istediğim fiyat 750 milyon script ve destek dahil ![]() Totals: $39.75 $288.13 $327.88 $322.68 31 0.02 bu ayki adbrite kazancım ve hala çıkıyo reklam demo da bakabilirsiniz Ve bu site açtığımdan beri server sorunları nedeniyle baya bi kapalı kaldı bazen çok çok yavaşladı ah şu askerlik olmasa
|
sadece script satmıyorum hocam
|
hocam komple siteye 750 YTL mi İstiyorsun batuhan@cengelkoy.net ekle bi görüşelim ?
|
Komple site
Script şarkıcı ismi ve şarkı ismi başlığı olan .html sayfalarını kendi yapıyo rewr ile Yani ne kadar mp3 olursa sitenizde o kadar çok indexli sayfanız olur google da bu devil **** benim gizli sorumu öğrenip maili çaldı ve domaini bu suretle çaldı ******
|
sana 400 milyon yolladım bana yamuk yapıp domain panel şifresini deiştirdin , hiçbi ispatında yok mahkemeye versen makbuzum var elimde babalar gibi geri bile alamazsın.
The DeviL Konu ReferXchange tarafından (2005-05-29 Saat 10:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: hakaret |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|