![]() |
|
|||||||
| Reklam ve Reklam Networkleri Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Evet Arkadaşlar Şuanda Host Sorunlarından Dolayı sitelerim kapalı ve bazılarını elimden çıkarmayı düşünüyorum
www.bayanlar.net prsi 4 olmuş şu aralar kapalı tekil hiti googledeki sayfalar indexliyken hepsi 2-3bin tekildi googlesiz 750tekil buluyor isim belli bayanlar.net ben bununla erotik değil sadece bayanlar hakkında yazılar bulunan bir site yapmıştım Sitenin fiyatı 250YTL eğer almayı düşünen varsa burdan yada pm atarak bana ulaşabilir. Domain 2003ten beri yayında bu sene bana geçti |
|
||||
|
editor çok espirilisin ben 250ytl yazdım inebilecegim fiyat 200dür O da cidden almayı düşünenlere 50ytl ye satmayı düşünsem 250ile başlamazdım
msn den birkaç kişi gelmiş ama istedigim fiyat hala gelmedi olmazsa satmayız napalım şimdi tasarım yapcam ona eger almayı düşünen varsa diyorum boşuna ugrasmıyayım |
![]() |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/reklam-ve-reklam-networkleri/12035-bayanlar-net-satiliktir.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| bayanlar net, BAYANLAR NET, bayanlar net, BAYANLAR NET | This thread | Refback | 2007-12-30 18:26 | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|