![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Aşağıdaki domainler Açık artırma ile satılıktır. İlgilenenler.
MSN : kralakif {@ } hotmail.com email : ressam { @ } gmail.com 21f.org guzelsanatlar.com akif.org arabulucu.net arkeolog.com arko.org bestekar.org ciddi.com cilek.org delikanli.net deniztemiz.com dunyailetisim.com ermeni.net evrensel.org fantezi.org favori.org gumus.org hackmaster.org hipokrat.net ihtilal.com karakol.org kolaychat.net kolluca.com liderdershane.com liderfm.com liseli.org lodos.net luks.org makale.org masonluk.com masterhack.com maynet.org metinyuksel.com mumyamp3.com mumyateam.com muratozturk.com muslumgurses.net netcik.org okyanus.org onlineoyun.com orkide.org ozsivas.net pastelreklam.com programarsivi.org sakaci.net sanatci.org serce.net siirdefteri.org sinir.org supermp3.org supriz.com tarim.org tarnam.com tatli.org tebrik.net terbiyesiz.net tevrat.net turkdesign.org turkmirc.com turkscript.net universiteliler.org unluler.org uskudar.org Bi o kadar daha var tam listeyi yazamadım |
|
|||
|
Domainler teklif usulu satılacağı için lütfen tekliflerinizi yazınız mesela xxx domaine şu fiyatı veriyorum gibi. teklif ettiğiniz fiyat uygun olursa veririz domaini.
domainlerinin süresinin mayısta bitmesi önemli değil. uzatması sorun değil. |
|
|||
|
Alıntı:
kendinin de yazmıssın oraya uygun fiyat oldugu taktirde diye.. neye gore kime gore gore uygun oldugunu almak isteyen kisi nerden bilicek.. sen oraya alt limitleri yaz almak isteyen o fiyatı soyler baska bırı daha almak ıstıyorsa daha yukek fıyat verir.. uygun fiyatı tahmin etmeyemi calısıcaz bi de.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|