Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Elektronik Ticaret > Reklam Alım - Satım

Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri

Konu Kapatılmıştır

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-03-28, 00:05
Senior Member

Tecrübe Puanı: 5
eTicaret: %0/0
dewilsdance is an unknown quantity at this point
Standart reklam verilecektir. tum sitelere - icerik serbest

merhabalar...
reklam verilecektir.

- her site basvurabilir (icerik serbest)
- Free domain vb siteler de basvurabilir.
- Yollanilan her tekil ziyaretciye/5.000 tl verilecektir..
- Reklamlar sadece text link seklinde olacaktir . ( pop-up , banner vs kabul edilmeyecektir)
- istediginiz sayfada istediginiz adet , kurallara uygun text link ekleyebilirsiniz.
- Tekil hitlerin sayilmasi konusunda supheniz olmasin oldukca guvenilir bir sekilde sayilacaktir ( ilgilenen arkadaslara ozelden aciklayabilirim )
- Odeme konusu : min ucret odemesi 500.000 tl dir. bunun uzerindeki yolladiginiz tum tekil hitler 24 saat icerisinde (haftasonlari haric) havale ucreti bana ait olmak uzere banka hesabiniza yatacaktir.

ornek olarak : gunluk 1000 tekil hit yollayan bir site 1000*5.000*30=150YTL olan aylik odemesini istedigi an alma hakkina sahiptir.

- Sitenizdeki icerige gore text link belirlenecektir ( Her siteye farkli text reklam.)

ilgilenen arkadaslar ozelden veya buradan mesaj yazabilirler..

iyi calismalar..

msn: ali_ozturk@msn.com

not: fiyat konusunda yorum yapilmamasi , ve yukarda belirtilen kurallar dışında teklif verilmemesi önemle rica olunur.

Konu dewilsdance tarafından (2005-03-28 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: msn adresi ekledim

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-03-28, 00:31
hibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
hibrahim is an unknown quantity at this point

özel mesaj yolladım...

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-03-28, 00:33
Senior Member

Sadece ozelden ve msn de yapilan mesajlar dikkate alinacaktir.

bilginize..

Konu dewilsdance tarafından (2005-03-28 Saat 03:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ek bilgi

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-03-28, 00:44
Permission - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
best scuba

Tecrübe Puanı: 7
eTicaret: %100/1
Permission will become famous soon enoughPermission will become famous soon enough

şimdi benim anlamk istediğim reklam üçretleri ne zamana ödeme yapılacak yani nasıl bir güvence saglıyorsunuz yani adam 10-15 gün reklamınızı yaptı ve iyi hit yolladı diyelim ödeme iptal etmiyeceginiz nerden bilmeliyiz yani bize güvence verebilrimisisniz.

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-03-28, 00:48
hibrahim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
hibrahim is an unknown quantity at this point

0.5 Ytl yi geçtiği anda 24 saat içinde yolıcam diyor .. benim anladığım bu?

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-03-28, 00:50
Desix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 3
Desix is an unknown quantity at this point

ama nasıl yollanacak? belli bir sistem mi var istediğimiz zaman para yolla butonuna tıklayabileceğimiz bişey...

yoksa arkadaşa ulaşıp ben paramı istiyorum mu demek gerekecek??

bunları merak ettim..

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-03-28, 01:02
ploop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 10
eTicaret: %100/14
ploop is a jewel in the roughploop is a jewel in the roughploop is a jewel in the roughploop is a jewel in the rough

ona ulaşıp para istiyorum diyeceksin.

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-03-28, 01:02
Senior Member

Alıntı:
Permission´isimli üyeden Alıntı
şimdi benim anlamk istediğim reklam üçretleri ne zamana ödeme yapılacak yani nasıl bir güvence saglıyorsunuz yani adam 10-15 gün reklamınızı yaptı ve iyi hit yolladı diyelim ödeme iptal etmiyeceginiz nerden bilmeliyiz yani bize güvence verebilrimisisniz.

evet hibrahim arkadasimizin belirttigi gibi 0.5 ytl olunca odeme talebinde bulunabılırsınız.

mail atarak isteklerinizde bulunacaksınız.. bende havaleyi banka hesabınıza yapacagım..

tesekkurler

not: odeme konusunda sorun kesinlikle yasanmayacaktır.

#9 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-03-28, 02:04
wasGer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 3
eTicaret: %100/1
wasGer is on a distinguished road

Alıntı:
dewilsdance´isimli üyeden Alıntı
merhabalar...
reklam verilecektir.

- her site basvurabilir (icerik serbest)
- Free domain vb siteler de basvurabilir.
- Yollanilan her tekil ziyaretciye/5.000 tl verilecektir..
- Reklamlar sadece text link seklinde olacaktir . ( pop-up , banner vs kabul edilmeyecektir)
- istediginiz sayfada istediginiz adet , kurallara uygun text link ekleyebilirsiniz.
- Tekil hitlerin sayilmasi konusunda supheniz olmasin oldukca guvenilir bir sekilde sayilacaktir ( ilgilenen arkadaslara ozelden aciklayabilirim )
- Odeme konusu : min ucret odemesi 500.000 tl dir. bunun uzerindeki yolladiginiz tum tekil hitler 24 saat icerisinde (haftasonlari haric) havale ucreti bana ait olmak uzere banka hesabiniza yatacaktir.

ornek olarak : gunluk 1000 tekil hit yollayan bir site 1000*5.000*30=150YTL olan aylik odemesini istedigi an alma hakkina sahiptir.

- Sitenizdeki icerige gore text link belirlenecektir ( Her siteye farkli text reklam.)

ilgilenen arkadaslar ozelden veya buradan mesaj yazabilirler..

iyi calismalar..

msn: ali_ozturk@msn.com

not: fiyat konusunda yorum yapilmamasi , ve yukarda belirtilen kurallar dışında teklif verilmemesi önemle rica olunur.
Siz nasıl fiyatlandırma yapmışsınız?
5.000 TL yazmışsınız bu 0.005 YTL -> yarım kuruş yani.
Lütfen biraz dikkatlı olun, doğru tablo yapmaya özen gösterin. Çok mu zor doğru para birimlerini ve rakamları yazmak? Ben şahsen böyle bir tablo çizen ve doğru yazılmasına itina göstermeyen kişiyi sonu para getirisi olsa bile müşteri olarak almam, iyi çalışmalar.

#10 (permalink)   eTicaret 
Alt 2005-03-28, 02:13
Senior Member

yanlis olan nedir yazdiklarimda bunu anlayabilmis degilim.. ? konuylada ne kadar alakası oldugu tartisilir. . "doğru yazılmasına itina göstermeyen kişiyi sonu para getirisi olsa bile müşteri olarak almam" ilk mesajımdada soyledıgım gibi sizi ilgilendirmeyen konularda lutfen yorumlarınızı kendinize saklayınız..

tesekkurler...

not: hala nerde yanlış yazdıgımı bulamadıgım yazdıgım tum rakamlar dogru diye bakıyorum. Konuyu saptırmamak ıcın ozelden yazarsanız eger bir yanlıslık varsa duzelmeye calısırım.

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler
Stil