![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
merhabalar...
reklam verilecektir. - her site basvurabilir (icerik serbest) - Free domain vb siteler de basvurabilir. - Yollanilan her tekil ziyaretciye/5.000 tl verilecektir.. - Reklamlar sadece text link seklinde olacaktir . ( pop-up , banner vs kabul edilmeyecektir) - istediginiz sayfada istediginiz adet , kurallara uygun text link ekleyebilirsiniz. - Tekil hitlerin sayilmasi konusunda supheniz olmasin oldukca guvenilir bir sekilde sayilacaktir ( ilgilenen arkadaslara ozelden aciklayabilirim ) - Odeme konusu : min ucret odemesi 500.000 tl dir. bunun uzerindeki yolladiginiz tum tekil hitler 24 saat icerisinde (haftasonlari haric) havale ucreti bana ait olmak uzere banka hesabiniza yatacaktir. ornek olarak : gunluk 1000 tekil hit yollayan bir site 1000*5.000*30=150YTL olan aylik odemesini istedigi an alma hakkina sahiptir. - Sitenizdeki icerige gore text link belirlenecektir ( Her siteye farkli text reklam.) ilgilenen arkadaslar ozelden veya buradan mesaj yazabilirler.. iyi calismalar.. msn: ali_ozturk@msn.com not: fiyat konusunda yorum yapilmamasi , ve yukarda belirtilen kurallar dışında teklif verilmemesi önemle rica olunur. Konu dewilsdance tarafından (2005-03-28 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.. Sebep: msn adresi ekledim |
|
|||
|
Alıntı:
evet hibrahim arkadasimizin belirttigi gibi 0.5 ytl olunca odeme talebinde bulunabılırsınız. mail atarak isteklerinizde bulunacaksınız.. bende havaleyi banka hesabınıza yapacagım.. tesekkurler not: odeme konusunda sorun kesinlikle yasanmayacaktır. |
|
||||
|
Alıntı:
5.000 TL yazmışsınız bu 0.005 YTL -> yarım kuruş yani. Lütfen biraz dikkatlı olun, doğru tablo yapmaya özen gösterin. Çok mu zor doğru para birimlerini ve rakamları yazmak? Ben şahsen böyle bir tablo çizen ve doğru yazılmasına itina göstermeyen kişiyi sonu para getirisi olsa bile müşteri olarak almam, iyi çalışmalar. |
|
|||
|
yanlis olan nedir yazdiklarimda bunu anlayabilmis degilim.. ? konuylada ne kadar alakası oldugu tartisilir. . "doğru yazılmasına itina göstermeyen kişiyi sonu para getirisi olsa bile müşteri olarak almam" ilk mesajımdada soyledıgım gibi sizi ilgilendirmeyen konularda lutfen yorumlarınızı kendinize saklayınız..
tesekkurler... not: hala nerde yanlış yazdıgımı bulamadıgım yazdıgım tum rakamlar dogru diye bakıyorum. Konuyu saptırmamak ıcın ozelden yazarsanız eger bir yanlıslık varsa duzelmeye calısırım. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|