![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Sitemize link reklam vermek istermisiniz?
20 milyon TL'lik kredi satın alıyorsunuz ve bu kredi ile tam 2000 tekil ziyaretçi kazanıyorsunuz. Tıklama başına: 10.000 lira ödüyorsunuz Link Zamanı: Kredi bitene kadar Adres: www.vaynet.com 5000 tekil tıklama alana 1000 tıklama ücretsizdir. Tıklamalar kendi sistemimiz tarafından sayılmakta olup tıklama yapan ip adreslerine panelinizden bakabileceksiniz. Saygılarımla
|
Not Found
The requested URL was not found on this server. -------------------------------------------------------------------------------- Apache Server at gonul.net puhhaahahah Volkan a noldu böyle dağıtmış
|
şu an site açılıyor problem yok. her webmasterın başına gelebilecek bir şey bu. dalga geçer gibi mesaj atmanıza gerek yok açıkçası.
|
@dll:
Özel: En güzel kızlarla arkadaş ol! bunun altına 1 aylık reklam ne kadar text. tıklama olarak değil aylık sabit reklam.
|
Alıntı:
tiklama/5.000 teklif ediyorum.. 3 ayri text link vermeyi dusunuyorum. ( ayni kullanici farkli yerlerede tiklayabilir o acidan avantajin olur ..birbirinden farkli icerikler olacak) 10.000 tekil ucreti baslangic olarak odenip surekli olarak reklam devam edecektir. ( bir aksilik olmadigi surece ) teklifimi kabul edersen msn: ali_ozturk@msn.com not: bu teklif tum web site sahbileri icin gecerlidir. ilgilenen arkadaslar msn e basvurabilir. (linkler text reklam seklinde olacaktir . banner - popup vb hitler kabul edilmemektedir. ) iyi calismalar.. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|