![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
fiyatlarda damping arkadaşlar!
sadece %20 kar ile reklam alıyoruz, evet evet doğru duydunuz: sitenize 1 hit için sizden 0.3 cent alıyoruz üyemize 0.25 cent ödüyoruz. yani bu işten karımız sadece %20 bizim. detaylara ve diğer reklam seçeneklerimize bakabilirsiniz: http://www.madeinclick.com/index.php?view=prices Evet, Türkiye'deki ptc ve bux siteleri arasında en ucuz reklam bizde, aksini iddia eden varsa o kişiden bu fiyatların yarı fiyatından reklam alacağım! ![]()
![]() Tıklayın, hemen reklam verin: MadeInClick.com : Prices yok mu bu fiyatlara rağmen hala reklam vermek isteyen, yokmu yaw hiç ilgilenen?
Konu tr.st tarafından (2008-08-26 Saat 22:10 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
arkadaşla 1000 ziyaretçi 3$'a anlaşıldı, hayırlı olur inşallah
![]() açıklama yapmak istedim:ilk açıldığında daha önceki sitemizde çin'i bloklamıyorduk ve 6000'den fazla tekil hitimiz vardı günlük. bence çinli ziyaretçiler "çöp ziyaretçi"ler ve bandwidth'i doldurmaktan başka bir işe yaramıyorlardı. hem eski veritabanını incelerken hileye teşebbüs eden kullanıcıların çoğunluğunun çin ip'sine ait olduğunu gördüm! bu nedenle çin ip'lerini blockladım bende rahat ettim, sitem de rahat: artık daha hızlı açılıyor ![]() yine açsam çin ip'lerini günlük en az 5000 tekil hit alırız ama, ne gereği var ki ?? Konu madeinclick.com tarafından (2008-09-02 Saat 08:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
||||
|
ayrıca reklam verirken ülke belirtebiliyormuyuz?
|
Alıntı:
örneğin ben öyle çok yerlerden internette rastgele dolaşırken adresi alıp not ettiğim çok oluyor. sizin de böyle sitemizde görüp adresinizi kaydeden kalıcı ziyaretçileriniz olabilir. ![]() Alıntı:
![]() sitemizde ilgili detaylı istatistiklere buradan ulaşabilirsiniz: http://extremetracking.com/open?login=ahmet81 reklamlarınızı verirseniz hem bize destek olursunuz hemde sitenize 3$'a 1000 ziyaretçi alırsınız. üyelerimiz düzenli olarak ziyaret ederler. şimdiden çok teşekkür ederim, karşılıksız kalmayacak tabii ki.. |
|
||||
|
1000 Link Kredisi
(*reklamınız "paid to click" bölümümüzde yeralır, siteniz üyelerimizce günlük düzenli olarak zitaret edilir) : değeri 3$. 2500 Özellikli reklam gösterimi (*reklamınız sitemizin sağ panelimizde "Daily Top 5"in hemen üzerinde yayınlanır ve footer'da olduğu için de bütün sayfalarımızda görüntülenir) : değeri 0.25$ 5000 Özellikli banner gösterimi (*reklamınız "Log In" butonumuzun hemen altında 180x100 piksel ebatlarında jpeg yada gif resim formatında yayınlanır. footer'da olduğu için de bütün sayfalarımızda görüntülenir) : değeri 0.5$ 10000 Banner gösterimi (*reklamınız üyelerimizin tıkladığında açılan pencerelerde 468x60 piksel ebatlarında jpeg yada gif resim formatında yayınlanır. her tıklanan pencerede açılabileceği için ilgi çekmesi daha fazla olacaktır) : değeri 1$ hepsi toplam 4.75$ yapıyor, eğer hepsini paket olarak alırsanız sadece 3.5$! lütfen inceleyiniz: MadeInClick.com Advertising Specials bizi denemek ve test etmek için hesaplı ve kazançlı bir seçenek.. ne dersiniz??
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/reklam-alim-satim/103862-yeni-reklam-fiyatlarimizi-gordunuz-mu.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| -http://forum.iyinet.com/reklam-ve-reklam-networkleri/103862-yeni-reklam-fiyatlarimizi-gordunuz-mu.html- | This thread | Refback | 2008-10-28 17:05 | |