![]() |
|
|||||||
| Reklam Alım - Satım Reklam Satışı Siparişi Reklam Networkleri |
![]() |
|
|
LinkBack (2) | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
arkadaşlar infolu domainler 10 milyon liradır lütfen almayacak arkadaşlardan yorum yapmamalarını rica ediyorum
ayrıca ilgilenirseniz www.edonanim.com :80 milyon www.turkebay.net: 25 milyon www.turka.org: 100 milyonliradır infolu domainmler aşagıda lütfen tekliflerinizi yada görüşmek istediklerinizi bandelas@hotmail.com msn de görüşelim saygılar indirin.info espiri.info ofsayt.info yurekten.info listweb.info sayac.info clup.info emuzik.info webbul.info turkpost.info fantazim.info ilkask.info hitci.info turkbilisim.info guzeller.info weboyun.info fakulte.info isrehber.info erotikler.info webzirve.info iddaax.info lolitam.info becer.info harikalar.info eguzel.info sayfa.info anilar.info aranan.info gizgez.info bandelas@hotmail.com |
|
|||
|
arkadaşlar acil bu domainbleri satıyorum ilgilenirseniz hepsi sadece 10 ar milyon lütfen teklif verecekler yazsın iletişim için msn:bandelas@hotmail.com
indirin.info ofsayt.info yurekten.info listweb.info sayac.info clup.info emuzik.info webbul.info turkpost.info fantazim.info hitci.info turkbilisim.info weboyun.info fakulte.info isrehber.info erotikler.info webzirve.info iddaax.info lolitam.info becer.info anilar.info ruyalar.info aranan.info girgez.info |
|
|||
|
Birde bu info ciktim cok sinir oluyorum ya ... info yu ucretsiz kaydet para ile sat. Ben almak istesem nasil satacaksin bana merak ediyorum ...
|
Alıntı:
Aldı goturuyor. Ehue.Bandelas : Inatcılıgına hayranim. Kacıncı kez aciyorsun ayni basligi.. + Hep senin basligin Ustte durmak zorundamı ? |
|
|||
|
Alıntı:
www.sedoparking.com/sibelkekilli.info Bak bakaLım park halindemi ? (Acıldı usttede sibelkekilli.info yazıyor diyeceksen http://www.sedoparking.com/asdjasjka...kadkashjda.com adresinede bakmanı öneririm ) Ayrıca bak bakaLım sedo ile ilgili birsey varmı sayfada.. ? |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://forum.iyinet.com/reklam-alim-satim/11098-satilik-uygun-domainler.html
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| mail intempestifs mailer daemon résolu - Sécurité (problèmes et logiciels pour y remédier)::Spam - 01net. L'ordinateur Individuel : forum | This thread | Refback | 2008-09-30 07:22 | |
| sibelkekilli - Arama Portalı | This thread | Refback | 2008-03-09 03:57 | |