![]() |
|
|||||||
| Teknik şikayet Webmaster websitesi teknik konularda şikayet protesto (belgesiz mesaj postalamayınız) |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Data enginer:
ben mehmet Data enginer: script satıyormuşsunuz sizi önerdiler. elinizde ne scriptleri ve databaseler var Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: hımm Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: www.komikport.com un komple scriptini satabilirim Data enginer: fiyatı ne kadar scriptnin Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: 200 ytl Data enginer: tamam Data enginer: hesap numaralarınızı alayım Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: veritabanı mssql Data enginer: hım Data enginer: tamam Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ziraat bankası Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: 007**** hesap nosu Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: şube: **** Data enginer: ytl mi bu hesap no Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ****** Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: evet Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ankara Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ytl Data enginer: ok Data enginer: 200 ytl demiştik dimi Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: evet Data enginer: tamam birdakika bekleyin lütfen Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ücreti gönderince ben hemen yüklerim Data enginer: gerek yok siz zipleyin bana gönderin Data enginer: ok Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: mssql veritabanı oluşturmak yüklemek sorunlu biraz Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ben yüklerim Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: sonra Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: size dosyaları atarım Data enginer: yok daha hosting almadık Data enginer: bizim kendi elemanımız var kodcu Data enginer: o ayarlıcak Data enginer: siz bana dosyaları gönderirsiniz Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: tamam Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: host isterseniz Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: sağlayabiliriz Data enginer: şirketimizi yeni kurduk Data enginer: server alıyoruz Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ok anladım Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ne zaman gönderirsiniz ücreti Data enginer: şimdi Data enginer: yapıyorum birdkka Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ok Data enginer: hsbc hesabımdan ziraat bankası hesabınıza eftyi yaptım Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: dekontu mail atarsanız sevinirim Data enginer: ama dekont ekranını geçtim Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ok Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: o zaman Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: cep numaram: 0544***** Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ben birazdan gelirim Data enginer: neden gidiyorsunuz Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ücret hesaba geçmiştir Data enginer: ücret hesaba öğleden sonra geçecek Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: bankamatik ten bakayım Data enginer: merkez bankası kapalı bu saatte Data enginer: öğleden sonra geçiyor Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: tamam Data enginer: biliyorsunuzki Data enginer: şimdi dosyayı zipleyip bana gönderiniz Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: ücret hesaba geçmeden üzgünüm Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: yollayamam Data enginer: s** ** ******* adammı kandırıyon lan Data enginer: **** Data enginer: *** Data enginer: bankayı arıyorum şimdi Data enginer: eftyi iptal edicem Data enginer: dolandırıcı seni Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: s**** git lan.. Data enginer: güya bankamatiğe gidiyormuş Data enginer: yalancı Data enginer: dolandırıcı Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: bunları yemeyiz aslanım Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: hadi s*** git Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: senin gibi *** yüzünden kimseye güvenemiyoruz Litfen Ama...!! Kırıyosun beni: kendini dolandırıcı sanan şerefsiz Data enginer: ******** Data enginer: ***** ------------------------------------------------------------------------------------------- İşte bunlar gibi şerefsiz ve kendini dolandırıcı sanan kişiler yüzünden kimseye güvenemiyoruz.. Msn adresi: codemasterrr@hotmail.com (Bu kişiye dikkat)
|
yalnız aklıma birşey takıldı.
ya gerçekten sana güvenmemiş ve kontrol etmeye gidicekse o zaman neolucak ? yanlış anlaşılmasın ikinizide tanımıyorum sadece mantık yürüttüm. benin netten ağzım baya bir yandı dolandırıldım demeyelim ufak miktarlardı bana göre ama ben hala alışveriş yaptığım kişilerden anında parasını gönderir anında talebimi yaptırırım. Alıntı:
|
arkadaşlar yanlış anlaşılmasın scripti satan benim...
adam gerçekten para falan yollasa neden küfür etsinki...
|
o zaman pardon haklısın arkadaşım
|
|
aslında forumlarda (haklılık payları ele alınarak) doğru bilgiler toplarlanıp DOLANDIRICILAR BÖLÜMÜ başlığı altında herkesi yazmak lazım.
en baştada ben yazarım adamım diye dolaşıpda 1 gram adamlıkdan nasibini almamış haysiyetsizleri. anlamıyorum hakkaten 200 ytl için insan şerefini, haysiyetini, doğruluğunu en önemlisi insanlığını satarmı ? eğer satıyorlarsa neden gidip e5 de bi etek giyip arkalarını insanlara göstermiyorlar. herneyse yine ağzımı bozacağım geçmiş olsun...
|
|