Webmaster Forumu

Geri git   Webmaster Forumu > Sosyal ve Güncel > Güncel Konular Haberler > Sosyal Protesto

Sosyal Protesto Sosyal Güncel konuları Protesto (teknik olmayan konular) belgesiz konu açmayınız

LinkBack Seçenekler Stil
  #1 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-27, 00:33
SargeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dünyanın En Şanslı Adamı

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 4
eTicaret: %100/9
SargeT has a spectacular aura aboutSargeT has a spectacular aura about
Angry Topluca Kınıyorum....

1- Futbol oynatmamak adına maç boyunca yaptığı Bütün degajlardan önce ilk dakikadan maçın son dakikasına kadar yavaş hareket ederek Tribündeki insanları çileden çıkartan ve futbolu sovutan Hasagiç i

2- Stadları opera tiyatro bale sinema salonu vb. Yerler ile karıştırıp Elinde bileti olan herkesin peşine bir biletçi takıp bu insanların haksız yere milyarlarca parayı maç izlemeye gelen taraftarın cebinden zorla elini sokup alacakmışcasına davrandıran kişileri...

3- Maç içerisine ağzı açık dahi olsa su meşrubat vs bilumum ihtiyaç malzemelerinin alınmasını yasaklayan içerde de maliyeti 0,10 ykr olan suyun 1,5 ytl den maliyati 0,75 kuruşu geçmeyen içinde üç adet köfte üç adet soğan üç adet domates ve birazda tuz bulunan ekmek arası diye tabir edilen yiyeceğin 6 ytl den satılmasına neden olan kişileri, sırf minder satılsın diye tribün koltuklarını yıkatmayan taraftarı olduğum klübün yani galatasaray yönetiminin bu duruma tepkisiz kalışını.

4- Gaziantepspor kalecisi hasagic in 1 nci dakikadan son dakikaya kadar bütün degajlarını ve diğer duran topları haddinden fazla bekleterek geç kullanmasına müsama gösteren binlerce insanın yuhalamasına ve ıslıklamasına rağmen neler olup bittiğiini görmemezlikten gelen ve en ufak bir uyarıda bile bulunmayan sevgili iyi aile çocuğu ismet arzumanı

5- Maç çıkışı bekleyen taksilerin ( en az 10 taksiye binmek istedim sonuç olumsuz ) uzun mesafe dahi olsa bin bir türlü yalan uydurup yolcu almayışını ve yüksek fiyatla giderim diye insanları yolmaya çalışmasını,

Protesto ediyor ve Kınıyorum....

#2 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-27, 00:34
ploop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Super Moderator

Tecrübe Puanı: 10
eTicaret: %100/14
ploop is a jewel in the roughploop is a jewel in the roughploop is a jewel in the roughploop is a jewel in the rough

maçtan mı geldin

#3 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-27, 10:35
echo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Senior Member

Tecrübe Puanı: 0
eTicaret: %0/0
echo has a spectacular aura about

avatardaki karakter gibi kılıcını kelleri kesmeye hedeflemiş. bir vuruşta hepsini kesecek topluca katliam

hasagic yönetim köfteciler ve taksiciler

#4 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-27, 11:17
Senior Member

Blog Entries: 1
Tecrübe Puanı: 2
blink is on a distinguished road

Alıntı:
echo´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
avatardaki karakter gibi kılıcını kelleri kesmeye hedeflemiş. bir vuruşta hepsini kesecek topluca katliam

hasagic yönetim köfteciler ve taksiciler
+ iyi aile çocuğu ismet arzuman

#5 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-27, 19:36
Netmira.com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Member

Tecrübe Puanı: 0
Netmira.com has a little shameless behaviour in the past

Geçen sene ki hatalar o kadar bariz olunca bu sene yeni taktikler geliştirmiş heralde hakemler..

Olsun üzülmeyin, birileri heveslensin önce biraz, böyle şampiyonluk daha güzel oluyor!

Konu Angelo tarafından (2006-08-27 Saat 20:47 ) değiştirilmiştir.. Sebep: mesajlarinizda rahatsiz edici kelimeler kullanmayiniz

#6 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-28, 01:48
mathiaxbars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
üseniyorum öyleyse yarın

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/2
mathiaxbars has a spectacular aura aboutmathiaxbars has a spectacular aura about

en iyisi evde izlemek ohh rahat rahat

#7 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-28, 01:58
TrDownload - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Wordpress Developer

Tecrübe Puanı: 6
eTicaret: %100/15
TrDownload has a spectacular aura aboutTrDownload has a spectacular aura about

Alıntı:
SargeT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
1- Futbol oynatmamak adına maç boyunca yaptığı Bütün degajlardan önce ilk dakikadan maçın son dakikasına kadar yavaş hareket ederek Tribündeki insanları çileden çıkartan ve futbolu sovutan Hasagiç i

2- Stadları opera tiyatro bale sinema salonu vb. Yerler ile karıştırıp Elinde bileti olan herkesin peşine bir biletçi takıp bu insanların haksız yere milyarlarca parayı maç izlemeye gelen taraftarın cebinden zorla elini sokup alacakmışcasına davrandıran kişileri...

3- Maç içerisine ağzı açık dahi olsa su meşrubat vs bilumum ihtiyaç malzemelerinin alınmasını yasaklayan içerde de maliyeti 0,10 ykr olan suyun 1,5 ytl den maliyati 0,75 kuruşu geçmeyen içinde üç adet köfte üç adet soğan üç adet domates ve birazda tuz bulunan ekmek arası diye tabir edilen yiyeceğin 6 ytl den satılmasına neden olan kişileri, sırf minder satılsın diye tribün koltuklarını yıkatmayan taraftarı olduğum klübün yani galatasaray yönetiminin bu duruma tepkisiz kalışını.

4- Gaziantepspor kalecisi hasagic in 1 nci dakikadan son dakikaya kadar bütün degajlarını ve diğer duran topları haddinden fazla bekleterek geç kullanmasına müsama gösteren binlerce insanın yuhalamasına ve ıslıklamasına rağmen neler olup bittiğiini görmemezlikten gelen ve en ufak bir uyarıda bile bulunmayan sevgili iyi aile çocuğu ismet arzumanı

5- Maç çıkışı bekleyen taksilerin ( en az 10 taksiye binmek istedim sonuç olumsuz ) uzun mesafe dahi olsa bin bir türlü yalan uydurup yolcu almayışını ve yüksek fiyatla giderim diye insanları yolmaya çalışmasını,

Protesto ediyor ve Kınıyorum....
sanırım bu gun herşey seni bulmuş mac başından sonuna kadar neyse bitti artık rahay bir nefes alabilirsin

#8 (permalink)   eTicaret 
Alt 2006-08-28, 12:14
Member

Tecrübe Puanı: 3
ahmetiyk is an unknown quantity at this point

azkalsın bende gidiyordum maça iyiki gitmemişim...

Seçenekler
Stil