![]() |
|
|
|||
|
Değerli İyinet takipçileri,
SanaLDarbe forumlarıyle birlikte aynı anda seçkin iyinet forumlarında da sizinle bir gelişmeyi paylaşmaktan mutluluk duyacağım. Tanımak isteyenler için; SuperClone, Yamultucu gibi popüler -kimilerinin çokça eleştirdiği- programların yazarı olduğumu belirterek sizleri heyecan verici bu gelişmeden haberdar etmek istiyorum. LaTenT Msn nedir? Msn dışında, eklenti olmayan, Msn ağını verimli bir biçimde kullanan, toplu işlevler sunan türünün tek örneği bir yazılımdır. LaTenT Msn ile neler yapabiliriz? LaTenT Msn'in ilk sürümü ile aşağıda duyrulan, yazılımcının hayal gücüyle sonradan biçimlenecek olan ve sizin önerilerinizle de biçimlenecek işlevleri kullanabilirsiniz; - Toplu mail listesi ekleyebilme - Sözcük işleyicisiyle otomatik sohbet edebilme - Toplu dosya gönderimi yapabilme - Mail listesini dışa aktarabilme - Toplu ileti gönderebilme - Reklamcı, destek departmanı yardımcısı, dosya gönderici vb. işlevler için kullanabilme Avantajları Nelerdir? Herhangi bir eklentiye gereksinim duymadan, hızlıca, toplu olarak birçok işlevi kullanabileceksiniz. Yazılımın Çıkış Tarihi Nedir? 20.05.2008 tarihinde teknik altyapı hazırlanarak çalışmalarına başladığım LaTenT Msn 1.0'ı sizlerin önerileriyle de en kısa zamanda bitirmeyi hedefliyorum. Yazılımın Temizliği Konusu Tüm yazılımlarımda olduğu gibi LaTenT Msn deduyrulmayan hiçbir işleve sahip olmayacak; bilgilerinizi kaçırmayacaktır. Heyecan verici gelişmeleri buradan da duyurmaya çalışacağım. Ancak yazılımlarımı asıl duyurup destek verdiğimiz forum adresini de kullanabilirsiniz. http://www.sanaldarbe.com/forum/ |
| Ucuz ürün ihaleleri |
|
||||
|
Bildiğin birşey varsa açıkca ve kanıtlı bir şekilde söyle istersen dostum diğer üyelerinde bilgilenmesi amacıyla
|
Loi, Yazılımlarımı kullanmadan, zihniyeti anlamadan esip gürlemişsin. Yamultucu'nun ilk sürümünde benzer bir doğrulama vardı. Doğrulamayı sunucumuz üzerinden yapıyordu. Sunucuyu yorduğu için kaldırıldı. Yamultucuyla normal koşullarda .tr uzantılı alan adlarına, bazı kritik web sitelerine zaten bağlantı sağlayamazsın. Ekmek bıçağıyla adam da doğrarsın ekmek de... Yazılımların çıkış tarihlerine bakarsan zamanında (4-5 yıl önce) clicker türevi yazılımlara duyulan ihtiyacı da anlarsın. Aynı şekilde belki sen internette bile yokken SuperClone ircde eğlenmek için tarafımca yazıldı. Evet ben bıçak üretiyorum ve bıçağın kullanım sorumluluğunu doğal olarak kullanana bırakıyorum. Diğer araçlarımı da inceleyip öyle yorum yapmalısın. Yeni yazılımımda msn adresinin veya herhangi bir bilginin çalınacağını düşünüyorsan kullanmamalısın. Ama kullanır ve yazılımdan kaynaklanan bilgi kaçırma durumuyla karşılaşırsan şikayetçi de olmalısın. Internet'te duyrulan yazılımlarımın hepsi ücretsiz. Kişilerin kullanıp kullanmaması ya da kullanım niyeti konusunda benim inisiyatifim bir yere kadardır. Onbinlerce kişinin kullandığı yazılımlar üretiyorsam üretimlerime saygılı olma nezaketini göstermelisin. İletinde çamur atmaktan başka birşey yapmamışsın. Başın benim arzıma ulaştığında küllahınla muhatap olma nezaketini gösterebilirim.
Yazılımın kaynak kodları açılmayacak. Bir yazılımım dışında hiçbir kaynak kodunu açmadım. Ama anti-dasm koruması düşünmüyorum. Didikleme olanağınız olacak. Bu yazılımı özellikle msnde toplu işlevlere gereksinim duyanlar için üretiyorum. Alıntı:
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|