![]() |
|
|||||||
| Programlar ve Araçlar Programlar ve Araçlar faydalı yazılımlar, güncel sürümler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
ben denedim sorunsuz çalışıyor ilk kurulumda 5 saat ücretsiz telefon görüşmesi sağlıyor 5 saatten sonra kredi almanız gerekiyor 3 kez kullanıcı oluşturabiliyorsunuz yani bu demekdir ki 15 saat ücretsiz konuşma. Türkiye içi ve dış ülkeleri arayabiliyorsunuz. aynı zamanda sms(kısa mesaj) atabiliyorsunuz. program tanıtım amaçlıdır programa kısıtlama gelmeden indirin ve kullanın.
Not:Kota doldurmuyor bizzat denenmiştir. İNDİR |
|
|||
|
Peki 5 saat ücretsiz mi ? Tabiki hayır.
|
|
|||
|
Eskiden bu programla cep telefonlarını yaklaşık 50saniye, ev telefonlarını yaklaşık 2 dakika arayabiliyordum. Şimdi denedim artık o özellik yok. Yani ücretsiz deneme olayı yok artık.
|
|
||||
|
www.voipwise.com
girin yukarıda ki siteye benzeri yazılım var. İndirin 10 Avro ekleyin hesabınıza 90-120 gün arası ücretsiz konusun. Açık unutmayın aylık sınırı var. Voip teknolojisi gerçekten çok güzel. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|