![]() |
|
|||||||
| Programlar ve Araçlar Programlar ve Araçlar faydalı yazılımlar, güncel sürümler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
ben bişi görmedim körmüyüm neyim
![]()
|
heheh
lan bunuda mı anlamadın bak üsttenm başlıyımmesela gavurun biri sana 404 dediğinde anla ki I haven't a clue demek istiyor ADN dediğinde Any day now demek istiyor AFAIKdediğinde As far as I know demek istiyor AFK dediğinde Away from keyboard demek istiyor ASAP dediğinde As soon as possible demek istiyor A/S/L? dediğinde Age/sex/location? demek istiyor B4N dediğinde Bye for now demek istiyor annadın? ![]() |
|
||||
|
he anamışam
olum asl dışında birini gormedim ![]()
|
dostum yatacam ya yeter artık şişti kafam a.q görüşürüz
|
Bakın bende birsey yazayım :
Sadece Amerika Birlesik Devletlerin'de, Kullanıcıların mail adreslerine yollanan spam maillerin silinmesi icin harcanan zaman Bilmem kac saat.. Önemli olan ise şu : Bu spam maillerin silinmesi icin harcanan zamanın Amerika Birlesik Devletlerine zararı : Yıllık 22 Milyar $ |
|
||||
|
Ben bunu bir gazetede okumuştum sanırım (!) Okuyunca OHA! filan oldum
22 milyar dolar ne demek ya ; en iyisi bize versinler o parayı biz bir grub kurar ; hayrına adamların mailine girip temizleriz :=)Şimdi proje başlıyor amerikada ; 300 milyon e-posta adresi olsa ( bir kişide 2-3 tane filan ) Bir kişi günde 1000 maile baksa 300.000 kişi lazım Sonra 22 milyar $ / 300.000 Kişi başı yıllık 7bin 377 dolar filan falan :=) Ne salladım be ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|