![]() |
|
|||||||
| Programlar ve Araçlar Programlar ve Araçlar faydalı yazılımlar, güncel sürümler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
Bilindiği gibi hotmail'te Türkçe dil desteği mevcut. Fakat bunu sadece .com.tr şeklindeki ücretli hizmetinde veriyor.
Şimdi hep beraber hotmail hesabını Türkçe yapacağız ve hep öyle kalacak. Önce mail adresimize giriş yapıyoruz. Giriş yaptıktan sonra hesabımızı kapatmak için http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose linkini adres çubuğuna yapıştırıp "ENTER" a basıyoruz. Sonra Şekildede görülen "Close My Account" Butonuna basıp Hesabımızı kapatıyoruz. Daha sonra tekrar www.hotmail.com a girerek mail adresimizle Giriş yapıyoruz. Size hesabınızın ayırtıldığını ve isterseniz aktif hale getirebileceğinizi söylüyor. Şekilde görülen "Activate My Account" Butonuna Tıklıyoruz. Sonra karşımıza kullanım koşulları çıkıyor. Burdan itibaren gerisini Türkçe yapacağız Adres çubuğundaki adres'in sonuna &_lang=tr ekliyoruz. Şekildede gözüküyor Sonra Kullanım şartları Türkçe oluyor. Burdan Kabul Ediyorum'a Tıklıyoruz. Daha sonra çıkan sayfada Devam'a tıklıyoruz.NOT:EĞER kullanım şartları türkçe olmadı ise bir yerde yanlış yaptınız geri dönüp deneyin Ve tamamdır. Artık Hotmailiniz Sonsuza Kadar Türkçe. Dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Denedim maillerim silinmedi. NOT : ALINTIDIR.
one. two.. tree... Konu mexut tarafından (2005-01-03 Saat 15:43 ) değiştirilmiştir.. Sebep: baslık - resim |
|
|||
|
http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose
bunu yaptiktan sonra Close My Account" asagıdaki hatayı veriyor. Error! Due to an internal error your request cannot be processed. We apologize for the inconvenience. Please try again later. |
|
||||
|
hotmail limitleriniz ne kadarsa aynı kalıyor.. benim 250 idi zaten..
ayrıca inndirmp3 yenıden dene senden kaynaklanıyordur..
|
valla cok iyi oldu basardim.
sanirim msn de olmuyor sadece hotmailde kabul etti. cok tesekkurler dostum. senelerdir turkceye cevirememistim. ilginc gelmeye basladi ,ingilizceden turkce. ![]() msn de neden olmuyor acaba.? |
|
||||
|
sayfa goruntulenemiyor diyor bende yaa
|
GuLSehri olayı iyice aştın sen
sayfanın goruntulenememesi baglantından kaynaklanıyor olabilir.
| Stil | |
|
|