![]() |
|
|||||||
| Programlar ve Araçlar Programlar ve Araçlar faydalı yazılımlar, güncel sürümler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|||
|
Alıntı:
http://www.hotmail.msn.com/cgi-bin/Accountclose Baştaki adresi www yapıyoruz ve oluyor denedim bizzat... saatlerce olmayınca aklıma bu gelmiş ve olmuştu ... |
|
||||
|
Mailbox'ınız 250 MB bile olsa hesabınıza girin ve inbox'a tıklayın ve şu komutu adres çubuğuna yazıp enter'a basın:
http://by17fd.bay17.hotmail.msn.com/...n/Accountclose Daha sonra "Close My Account" tuşuna tıklayın. Yeni bir pencere açın. www.hotmail.com yazın ve kullanıcı adı, parola ile giriş yapın. "Activate My Account" tuşuna tıklayın "Kullanım Sözleşmesi" ekranında (TERM USE falan yazar) adres satırı sonuna mexut'un dediği gibi &_lang=tr komutunu yapıştırın ve adres çubuğunda iken ENTER tuşuna basın. Gerisi Türkçe, hep Türkçe. Mexut sağol bu tüyo için. Neden tekrar yazdın diyen olursa, refresh veya F5 ile Türkçe olmadı TERM USE sayfası ve farklı pencere açmayınca da olmadı ondan. Belki ben bir yerde bir yanlış yaptım. Yapamayan arkadaşlara kolaylık olsun diye yazdım. Mexut tekrar teşekkürler. |
|
||||
|
Yahu ben de türkçeleştirdim bir hesabımı ama girişte problem yaşamaya başladım.maile bağlanamıyor sayfa bir türlü.bilgisi olan var mı? ya da ingilizceye nasıl ceviririm.
|
|
||||
|
Değişik bi soru sorayım 250 mb nasıl yaptınız. Amerika yapıyoduk yaşadığımız yeri yapıomuş galiba öyle olunca ama denedim ben alaska yaptım olmadı hala 2mb.
|
hata verdigini söyleyen arkadaşlarin mail adresileri ..@msn.com ise msn uzantilinin linki farklidir osebepten hotmail uzantili adresi yazınca hata veriyor. şuan aklima gelmiyor msn uzantili maillerin adresi bulunca yazarim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|