![]() |
|
|||||||
| Programlar ve Araçlar Programlar ve Araçlar faydalı yazılımlar, güncel sürümler |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
||||
|
"You are currently using 0 MB (0%) of your 2328 MB."
Google Mail'ime girince alt tarafta bu yaziyor. Bu forumdan birisi davetiye yollamisti ancak hala eski mail adreslerimi kullandigimdan burayi hic kullanmamistim. Google'den kullanmayacaksaniz kapatilacak gibi yazi gelince hesabi aktiflestirmek icin girdim. Google bana torpil mi yapti acaba? Bildigim kadariyla google 1 GB di. www.berin.de | www.webmastertr.de |
|
||||
|
Alıntı:
domainlerimide gmaile alıyom forumun sayesine. çok övdünüz. |
|
||||
|
Ya arkadaşlar belki bu yazıyı göreceksiniz belki de görmiceksiniz ama
Bu 1 TB email adresi doğru yani var.Ayrıca şimdi bu kısıma neden yazılıyo aklım almıyo , ki ben bunu kaç ay önceden forumda gmail kısmına yazmıştım. Ewet 1TB email adresi var adresi de şudur; http://www.hriders.com Ben aldım 1 TB ama rezillik ama işin gerçeklik kısmı sizi ilgilendiriyorsa, gerçekten de var. (ALMANIZI TAVSİYE ETMEM 4 MB EKLİ DOSYAYI 20 DK. GÖNDEREN EMAİL LE BENİM İŞİM OLMAZ.) |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|